Mistä innostuisit vuonna 2022?

Missä haluat olla tähän aikaan ensi vuonna? Missä haluat olla parempi? Minkä haluat muuttuvan? Millaiset tulevaisuuden mielikuvat saavat sinut innostumaan? 

Lähestymme vuoden vaihdetta, joten nyt on loistava hetki pysähtyä miettimään miten vuosi 2021 on mennyt ja mitä haluat vuodelta 2022.

  • Mitkä ovat olleet tämän vuoden parhaita hetkiä?
  • Missä olet kehittynyt? Mitä olet oppinut itsestäsi?
  • Mitkä asiat tuovat sinulle hyvää oloa ja mistä innostut? Miten voisit lisätä niitä ensi vuonna?
  • Mitä taitojasi haluaisit kehittää?
  • Mitä asioita tältä vuodelta haluat tuoda mukanasi ensi vuoteen ja mitä uutta haluaisit lisätä elämääsi?
  • Jos lähtisit rakentamaan elämääsi täysin puhtaalta pöydältä tammikuussa mitä asioita muuttaisit?

Jos toiveenasi on kehittää taitojasi johtamisessa, esihenkilötyössä tai liiketoiminnassa niin meiltä varmasti löytyy jotain juuri sinulle! Katso alta maksuttomat koulutusvaihtoehdot ensi vuodelle.

Näillä uudistat johtamistaitojasi!

LEAD-johtamisvalmennus

Sinulle, joka työskentelet vaativissa johtamis- tai asiantuntijatehtävissä ja haluat syventää osaamistasi johtamisen ajankohtaisimmilla teemoilla. Opit mm. brain-based leadeship:n periaatteita, hybridiajan johtamista ja suorituskyvyn johtamista.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Sinulle, joka työskentelet esihenkilö- tai johtamistehtävissä, yrittäjänä tai asiantuntija tehtävissä ja haluat vahvistaa johtamis- ja liiketoimintaosaamistasi. Opit mm. erilaisia ihmisten johtamisen taitoja, strategista johtamista ja muutoksen johtamista.

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto

Sinulle, joka työskentelet esihenkilötehtävissä majoitus- ja ravitsemisalan yrityksessä ja haluat käytännön työkaluja esihenkilötyöhön. Opit mm. valmentavaa johtamista, työhyvinvoinnin johtamista ja asiakaskokemuksen johtamista.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Sinulle, joka työskentelet esihenkilötehtävissä ja haluat kehittyä paremmaksi tiimin johtajaksi. Opit mm. kannattavan toiminnan rakentamista, innostavaa ohjaamista ja lähiesihenkilön strategista ajattelua.

 

Näillä viilaat bisnestaitosi huippukuntoon!

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto – Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala yrittäjille

Sinulle, joka toimit yrittäjänä ja haluat viedä myynti- ja markkinointiosaamisesi seuraavalle tasolle. Opit mm. digitaalisen myynnin kehittämistä, brändäystä ja somemarkkinointia.

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto – kaupan osaamisala

Sinulle, joka työskentelet kaupan alalla esihenkilö- tai asiantuntijatehtävissä sekä myynnin ja valikoimatyön kehittämistehtävissä ja haluat kehittää liiketoimintaosaamistasi. Opit mm. liiketoiminnan suunnittelua ja toteuttamista, myyntityön kehittämistä ja asiantuntijana toimimista.

Liiketoiminnan ammattitutkinto – myynti ja markkinointi

Sinulle, joka työskentelet myynnin ja markkinoinnin tehtävissä ja haluat kehittää bisnestaidot, joilla erotut ja etenet urallasi. Opit mm. myynnin ja markkinoinni suunnittelua ja toteuttamista ja talouden hallintaa.

Liiketoiminnan perustutkinto – merkonomi

Sinulle, joka työskentelet palvelu-alan tehtävissä ja haluat kehittää liiketoimintaosaamistasi. Opit mm. asiakaspalvelutaitoja, kielitaitoja ja Office-taitoja.

 

Uutta osaamista koko tiimillesi?

Vastaatko henkilöstön osaamisen kehittämisestä? Suunnittelemme ja toteutamme juuri teidän tarpeisiin sopivan koulutuskokonaisuuden. Ota yhteyttä!

Alkavat tutkinnot