Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto, Mara eat

Esimies johtaa tiiminsä hyvällä fiiliksellä kohti parempaa tulosta sekä palvelun, numeroiden että työhyvinvoinnin näkökulmasta. Mitä taitoja tähän tarvitaan ja miten niitä käytetään? Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehille räätälöity käytännönläheinen tutkinto antaa työkaluja näihin – ja moniin muihin – esimiehiä poltteleviin kysymyksiin.

Suositun tutkintokoulutuksen osallistujat perehtyvät monipuolisesti majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön eri osa-alueisiin. He pääsevät syventämään esimies- ja tuloksentekotaitojaan, mutta ennen kaikkea kehittämään valmiuksia siirtyä uralla eteenpäin.

Tutkinto sopii majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä tai organisaatioissa työskenteleville henkilöille, jotka toimivat työhön osallistuvana esimiehenä, vuoroesimiehenä tai yksikön päällikkönä.

Valmennuksen aikana opit muun muassa

  • valmentavaa johtamista
  • työhyvinvoinnin johtamista
  • talouden suunnittelua, seuraamista ja johtamista
  • lakien ja asetusten soveltamista
  • myynnin johtamista ja seuraamista
  • asiakaskokemuksen johtamista.

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnossa suoritetaan kolme pakollista tutkinnon osaa: Päivittäisten toimintojen ohjaaminen, Esimiehenä toimiminen ja Asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitaminen. Edellisten lisäksi suoritetaan 1-2 valinnaista tutkinnon osaa, jotka ovat Työpaikkaohjaajana ja arvioijana toimiminen, Kehittämisprojektin toteuttaminen tai Monimuotoisen työyhteisön johtaminen. Voit myös sisällyttää tutkintoosi tutkinnon osan jostakin toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta.

Tutkinnon toteutus ja hinta

Noin vuoden kestävän kokonaisuuden valmennukset järjestetään Ava-akatemian tiloissa Helsingissä. Tutkinto suoritetaan joustavasti työn ohessa oppisopimuskoulutuksena. Tutkinto sisältää valmennusta oppilaitoksessa ja työpaikalla sekä verkko- ja itseopiskelua. Valmennuksessa panostetaan erityisesti henkilökohtaiseen ohjaukseen.

Osallistujat saavat AVA360°-johtamistaitojen arvioinnin ja heille rakennetaan henkilökohtainen johtamistaitojen kehittämisohjelma. Valmennuksen lopussa uusittavan arvioinnin avulla valmennettava saa palautetta johtamistaitojensa kehittymisestä.

Tutkinto on osallistujalle maksuton.

Peruutusehdot

Alle 14 vrk ennen valmennuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 70 euroa toimistokuluja. Ava-akatemia pidättää oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.

Lisätietoja
Koulutuspäällikkö Sanna Laaksonen: sanna.laaksonen@ava-instituutti.fi, 040 553 4668

Lähde syventämään esimies- ja tuloksentekotaitojasi. Hae tästä mukaan tutkintoon!

Alkavat tutkinnot