Koulutus- ja kehittämiskumppanuus

Haluamme olla mukana rakentamassa organisaatioiden onnistumistarinoita. Koulutukset, valmennukset ja muut henkilöstön osaamisen kehittämisen keinot tukevat organisaation liiketoimintastrategian toteutumista. Onnistumistarinat syntyvät yhdessä suunnitellen ja tehden.

Tiellä menestykseen – yhdessä

Me Ava-akatemiassa sitoudumme voimakkaasti asiakkaidemme liiketoiminnalliseen menestymiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme ja sidosryhmillemme oivalluksia ja onnistumisen kokemuksia. Autamme ja haastamme heitä saavuttamaan tavoitteitaan. Uudistumme ja kehitymme yhdessä. Luomme pitkäjänteisellä yhteistyöllä kasvu- ja menestystarinoita.

Erityisosaamistamme ovat johtamis-, esihenkilö-  ja liiketoimintaosaamisen valmennukset & tutkinnot sekä sertifioitujen valmentajien coaching-palvelut. Meillä on vuosittain noin 10 000 tutkinto-opiskelijaa, valmennettavaa ja ammatillisten pätevöitymispassien suorittajaa.

 

Tutustu onnistumistarinoihin, joita olemme luoneet yhdessä kumppaniemme kanssa.

 

Burger Kingin ja Ava-akatemian kumppanuus

 

 

Tutustu tarjoamiimme tutkintoihin, valmennuksiin sekä pätevyyksiin.

Tutkintokoulutus

Toteutamme johtamisen, esihenkilötyön sekä liiketoiminnan perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja oppisopimuksella. Kaikki tarjoamamme tutkinnot löydät täältä.

Lisätietoa Ava-akatemian oppisopimuskoulutuksesta ammatillinen tutkinto opppisopimuskoulutuksella.

Valmennukset

Käytännönläheiset valmennuksemme rakennetaan yrityksen ja osallistuvien henkilöiden tavoitteita tukeviksi. Tavoitteena on uuden tietotaidon siirtäminen suoraan osallistujien arkeen. Tutustu työyhteisöille ja yksittäisille henkilöille suunnattuun tarjontaamme täällä.

Anniskelu- ja hygieniapassi

Tarjontaamme kuuluvat anniskelu- sekä hygieniapassikoulutukset ja -testit. Lue lisää anniskelupassista täältä ja hygieniapassista täältä.

 

Ota yhteyttä, rakennetaan yhdessä teidän näköisiänne onnistumistarinoita!

 

Kirsi Talikainen
Asiakkuuspäällikkö

040 864 1386
kirsi.talikainen@akatemia.fi

 

 

Ava-akatemia on tulevaisuuteen rohkeasti katsova valmennustalo ja ammatillinen oppilaitos.

Erityisosaamistamme ovat räätälöidyt valmennukset ja ammatilliset tutkinnot. Ava-akatemia on suuntaa näyttävä kumppani ja valmentaja muuttuvilla työelämän markkinoilla.

Tutustu myös muihin tutkintoihimme ja valmennuksiimme!