Ava-akatemian valmennukset

Ihmisten työurista on muodostunut jatkokertomuksia, joissa ammatti ja ammattitaito ovat kehittyviä ominaisuuksia. Ava-akatemian valmennuksessa taitojaan hiovalla ja niitä hankkivalla ihmisellä on parhaat mahdollisuudet rakentaa omaa ammatillista jatkokertomustaan.

Osaamispääoma kasvuun Ava-akatemian valmennuksissa

Ava-akatemian valmennukset rakennetaan yrityksen ja osallistuvien henkilöiden tavoitteita tukeviksi. Valmennustemme vahvuus on vaikuttavuus sekä käytännönläheisyys. Tähtäimessä on uusimman tietotaidon hyödyntäminen työssä jo valmennuksen aikana!

Valmennuksillamme on markkinoiden paras hinta-laatusuhde, joka muodostuu seuraavista tekijöistä:

  • liiketoiminnan, johtajuuden tai esihenkilötyön välitön kasvu ja kehittyminen
  • valmennus saatavilla joustavasti työn ohessa joko lähi- tai etätoteutuksena
  • ketterät ja muunneltavissa olevat toimintamallit
  • valmentajina alansa huippuammattilaiset

 

Tutustu valmennuksiimme

 LEAD-johtamisvalmennus

Sinä vaativissa johtamis- tai asiantuntijatehtävissä työskentelevä – tule, ja ota askel eteenpäin johtamistaidoissasi! Vuoden kestävän, ei-tutkintotavoitteisen valmennuksen sisällöissä perehdytään johtamisen ajankohtaisimpiin teemoihin. Valmennuksen tavoitteena on syventää johtamistaitojasi.

Mind & Body – hyvinvointivalmennus

Uudistettu Mind&Body -hyvinvointivalmennus tarjoaa ohjatun tavan tarkastaa henkilöstön hyvinvoinnin tila ja antaa konkreettisia työkaluja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen. Hyvinvointivalmennus on tehokas kokonaisuus yritysryhmille, sillä sen on todettu lisäävän hyvää ilmapiiriä osallistujien keskuudessa.

S.A.F.E.T.Y.™-valmennus

S.A.F.E.T.Y.™ on neurotutkijoiden koostama henkisen vahvuuden kehittämisen, suorituskyvyn ja resilienssin parantamisen sekä psykologisen turvallisuuden johtamisen työkalu, valmennus ja johtamismalli.

AVA360° -johtamistaitovalmennus

360°-profilointi on johtamiskoulutuksissa yleisesti käytetty johtamistaitojen arviointimenetelmä, joka mahdollistaa juuri niiden johtamistaitojen täsmäkehittämisen, joista on hyötyä sinulle. Tule virittämään johtamistaitojasi AVA360°-johtamistaitovalmennukseen!

Coaching

Coaching on ratkaisukeskeinen menetelmä, jossa valmentaja auttaa valmennettavaa saavuttamaan tavoitteensa tai ratkaisemaan haasteensa. Tarkoitus ei ole antaa valmiita vastauksia, vaan haastaa valmennettava löytämään ne itse.

Coaching-valmennus

Ava-akatemian coaching-valmennuksessa perehdytään coachingin perustaitaitoihin. Valmennuksen jälkeen osallistujalla on valmiudet toimia coachina esimerkiksi valmentajan tehtävissä tai organisaation sisäisissä kehittämistehtävissä.

Growth Mindset -valmennus

Growth Mindset -valmennuksessa opit kääntämään ajatukset vahvuudeksi ja saavuttamaan tavoitteesi.  Valmennuksessa tuodaan näkyväksi valmennettavan nykyinen tapa ajatella ja haetaan työkalut kehittää sitä tuloksia tuovaan suuntaan. Tavoitteena on vapauttaa valmennettavan paras potentiaali johtaa sekä itseään että alaisiaan.

Growth Mindset – Training in English

Have you ever avoided to take upon a task because you thought you wouldn’t be up to the challenge? Or have you ever felt threatened by a colleague raising on his or her career? During the Growth Mindset Training, you’ll learn to identify your thoughts and to achieve your goals.

Peili-käyttäytymisprofiili

Työyhteisö on täynnä erilaisia persoonia: uhka vai mahdollisuus? Erilaisuus on mahtava voimavara, ja sitä on hyvä ymmärtää. Peili-valmennus antaa osallistujille välineitä esimerkiksi palautteen antamiseen, haastavien tilanteiden selvittämiseen, kehityskeskustelujen käymiseen ja palaverien vetämiseen.

Valmentava esimies -valmennus

Ava-akatemian suositussa valmennuksessa osallistuja saa syvällisen ja monipuolisen perehdytyksen valmentavan johtamisen taitoihin. Valmennuksen painopiste on valmentavan johtamisen ja coaching-taitojen treenaamisessa, joten opit viedään suoraan valmennettavan työpaikalle. Haasta siis itsesi esimiehenä ja anna henkilöstösi loistaa!

Resilienssi-muutoskyvykkyysmittaus

Resilienssi-valmennus pureutuu organisaation muutoskyvykkyyden parantamiseen. Muutosjohtamisen sekä henkilöstön hyvinvoinnin ja jaksamisen kannalta keskeiseksi kompetenssiksi voidaankin nimetä muutoskyky – resilienssi – jota kehittämällä edistetään koko organisaation tuloksentekokykyä.

 

Miten voimme auttaa sinua tai henkilöstöäsi?

Ota yhteyttä!

 

Pidä ammattitaitosi kaikki osaset iskussa ja hyödynnä Ava-akatemian valmennustarjonta!

Ava-akatemia on rohkeasti tulevaisuuteen katsova valmennustalo ja ammatillinen oppilaitos. Olemme suuntaa näyttävä kumppani ja valmentaja muuttuvilla työelämän markkinoilla. Tule rakentamaan kanssamme oma tiesi menestykseen!

Tutustu myös tutkintoihimme!