Avan uusi asiakkuuspäällikkö Kirsi Talikainen esittäytyy

Ava-akatemiassa aloitti tammikuussa uusi asiakkuuspäällikkö Kirsi Talikainen. Kirsillä on pitkä ja monipuolinen kokemus ammatillisesta koulutuksesta sekä asiakkuus- ja sidosryhmätyöskentelystä. Lue Kirsin esittely!

Kuka olet?

Olen Kirsi Talikainen ja olen juuri aloittanut Avan uutena asiakkuuspäällikkönä. Asiakkuuspäällikkönä työnkuvaani on asiakas- ja sidosryhmätyöskentely. Keskeisintä roolissani on sen miettiminen, miten me Avassa pystymme palvelemaan yritys- ja organisaatioasiakkaitamme entistä paremmin. Tämä tarkoittaa esimerkiksi uusien palvelujen, toimintamallien sekä työkalujen rakentamista yhdessä muiden avalaisten kanssa.

Asun Helsingin Puistolassa ja minulla on kaksi lasta ja vapaa-aikani menee paljolti sekä omien että lasten liikuntaharrastusten parissa. Työn vastapainona tykkään matkustaa ja liikkua, harrastan mm. ryhmäliikuntaa ja laskettelua. Meillä on kotona ihana pieni kani, Hugo. Mainio tapaus, oman tiensä kulkija.

Minkälainen tausta sinulla on?

Minulla on parinkymmenen vuoden kokemus ammatillisesta koulutuksesta eri työnantajilla. Olen ollut vuosien varrella hyvin erilaisissa työtehtävissä, mutta kaikkea tekemistäni on aina yhdistänyt se, että asiakas on keskiössä.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri ja valmistumisen jälkeen olin töissä yritysmaailmassa; ostotoiminnan, tuotannon, tuotekehityksen ja markkinoinnin parissa.

Asiakkuustyötä olen tottunut tekemään hyvin erilaisten ja eri toimialoilla toimivien organisaatioiden kanssa. Tutuiksi ovat tulleet niin sote-, teollisuus-, rakennus- ja kiinteistöalan kuin kaupan- ja ravintola-alankin toimijat. Rikkautena koen kokemukseni hyvin eri kokoisten yritysten kanssa toimimisesta, aina yksinyrittäjistä pörssiyhtiöihin.

Kuinka työsi Avassa on alkanut ja mitä odotuksia sinulla on tulevalta?

Ihmiset Avassa ovat olleet välittömiä, perehdytys on ollut todella hyvä ja apua on saanut aina pyydettäessä.

Avassa on tehty erittäin hyvää asiakastyötä, mutta se on ollut hajallaan. Työssäni pääsen kehittämään sitä seuraavalle tasolle yhdessä muiden avalaisten kanssa. Paljon on tehtävää, mutta itselleni onkin parasta se, että pääsee luomaan yhdessä muiden kanssa uusia käytänteitä.

Yksi intohimoni on kumppanuusmainen toimintatapa ja verkostojen rakentaminen. Nautin erilaisten ihmisten kanssa tapahtuvasta yhteiskehittämisestä ja en malta odottaa, mitä kaikkea uutta pääsemme yhdessä asiakkaidemme kanssa luomaan. Ensimmäisten viikkojen aikana on ollut tosi kiva tavata yhteistyökumppaneita, eli sen työn olen jo päässyt aloittamaan.

Ollaan yhteyksissä!

 

Kirsi Talikainen

Asiakkuuspäällikkö
040 864 1386
kirsi.talikainen@akatemia.fi

 

Alkavat tutkinnot