Lähiesimiestyön ammattitutkinto, LEAT

Lähiesimies on parhaimmillaan usean eri alan ammattilainen: tiiminsä johtaja, kannattavuusluvut hallitseva, toimialansa mutkat tunteva ja haluttujen asiakaskokemusten kehittäjä. Viritä siis taitosi iskuun suorittamalla Lähiesimiestyön ammattitutkinto – käytännönläheisesti, omassa työssäsi.
Varaa jo paikkasi 17.3.2021 aloittavasta ryhmästä!

Tutkintokoulutuksessa käydään monipuolisesti läpi esimiehen roolissa tarvittavaa tietotaitoa ja varmistetaan, että osallistuja hallitsee asiat myös käytännössä. Tutkinnon suorittaminen antaa osallistujalle vahvan pohjan toteuttaa tuloksekasta lähiesimiestyötä.

”Olin valinnut henkilöstöpolitiikkaan keskittymisen osaksi tutkintoani, tulin hakemaan uutta – ja sitä tosiaan sain. Moni asia valkeni uudella tavalla, heräsin miettimään, mitä virheitä olen esimiestyössäni tehnyt. Tuntui, että olen onnistunut tekemään ne kaikki, joista oppikirjoissa kerrottiin. Opin paljon.”

Tutkinto sopii päivittäisjohtamisen tehtävissä toimivalle henkilölle, esimerkiksi työryhmän, tiimin, osaston, palveluyksikön tai projektin lähiesimiehelle tai työryhmän vetäjälle toimialasta riippumatta.

Koulutuksen aikana opit muun muassa

  • asiakaskokemuksen johtamista
  • kannattavan toiminnan rakentamista
  • työryhmän innostavaa ohjaamista
  • lähiesimiehen strategista ajattelua
  • omaa johtamistapaa.

”Täällä on mahtava tunnelma ja opettajat ovat asiantuntevan selkeitä!”

Lähiesimiestyön ammattitutkinnossa suoritetaan Lähiesimiehenä toimiminen -tutkinnon osan lisäksi kaksi valinnaista tutkinnon osaa seuraavista kokonaisuuksista: Asiakassuhteiden hoito, Toiminnan kannattavuus, Henkilöstötyö tai Kehittämissuunnitelma. Voit myös sisällyttää tutkintoosi tutkinnon osan jostakin toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta.

”En mitenkään uskonut näin paljon saavani koulutuksesta. Ja vielä ilmaisesta!”

Katso miten Satu ja hänen työnantajansa hyötyivät tutkinnosta!

Tutkinnon toteutus ja hinta

9 kuukautta kestävän kokonaisuuden koulutukset järjestetään Ava-akatemian tiloissa Helsingissä. Tutkinto suoritetaan joustavasti työn ohessa oppisopimuskoulutuksena. Tutkinto sisältää valmennusta oppilaitoksessa ja työpaikalla sekä verkko- ja itseopiskelua. Valmennuksessa panostetaan erityisesti henkilökohtaiseen ohjaukseen.

Osallistujat saavat AVA360°-johtamistaitojen arvioinnin ja heille rakennetaan henkilökohtainen johtamistaitojen kehittämisohjelma.

Oppisopimuksena suoritettava tutkinto on osallistujalle maksuton.
Lue lisää oppisopimuksesta.

”Kiinnostava tehtävänanto ja toteutus oli hauskaa.”

TULOSTA TÄSTÄ ITSELLESI
Lähiesimiestyön ammattitutkinnon esite

Ava-akatemia pidättää oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.

Hae tästä tutkintoon!

Lisätietoja

Koulutuspäällikkö, Henna Salmela: henna.salmela@akatemia.fi, 050 344 7372

Koulutuspäällikkö, Niina Aaltonen: niina.aaltonen@akatemia.fi, 044 491 9425

Alkavat tutkinnot