Ava-akatemian tutkinnot kätevästi työn ohessa, nyt etänä!

AVA-akatemian toiminta jatkuu poikkeustilanteen aikana digitaalisissa oppimisympäristöissä.

Toteutamme tutkintokouluksemme ja valmennuksemme toistaiseksi digitaalisissa oppimisympäristöissä. Verkkovalmennukset järjestetään mm. Microsoft Teamsin, Google Hangoutsin ja Avacampus-verkko-oppimisympäristömme välityksellä.

Tutkinnoista ja valmennuksista vastaavat koulutuspäälliköt ovat yhteydessä ryhmiensä opiskelijoihin, asiakkaisiin ja muihin sidosryhmiin käytännön asioissa.

Seuraamme COVID 19 -tilanteen kehittymistä, ja toimimme Opetushallituksen, opetus- ja kulttuuriministeriön, sosiaali- ja terveysministeriön, THL:n sekä maan hallituksen antamien ohjeiden mukaan. Arvioimme tilannetta päivittäin, ja tiedotamme välittömästi toimintamme mahdollisista muutoksista.

Haut tutkintoihin ovat auki normaalisti.
Tervetuloa!

Jatkuva haku kaikkiin tutkintoihimme.
Tutustu niihin lähemmin:

Koulutusten suunniteltu aloitusajankohta on touko-kesäkuussa 2020.

Haku Ava-akatemian tutkintotavoitteisiin koulutuksiin on auki normaalisti, hae ja osallistu! Opetus jatkuu etäopetuksena mm. Teamsin  ja Hangoutsin välityksellä.

Ava-akatemian tutkintopaletti on laaja leikkaus esimiestyön ja johtamisen sekä myynnin ja liiketoiminnan maailmaan. Me tunnemme nykyaikaisen työelämän vaatimukset ja haasteet, joten valmennuksen anti on hyvin käytännönläheistä – suoria vastauksia ja hyödyllisiä työkaluja oman työpaikan toimintaympäristöön. Suurin osa tutkintoihin kuuluvasta opiskelusta tapahtuu omalla työpaikalla käytännön työtehtävissä. Valmennukseen sisältyy lisäksi lähiopetusjaksoja ja verkko-opiskelua.

Ava-akatemian tutkintoon johtavat koulutukset tarjoavat

  • laadukkaan valmennuskokemuksen
  • tutkinnon joustavasti työn ohessa
  • ketterät toimintamallit
  • valmentajiksi alansa huippuammattilaiset
  • mahdollisuuden verkostoitua.

Vahvista yrityksesi osaamista oppisopimuskoulutuksella

Yrityksen näkökulmasta Ava-akatemian oppisopimuksella suoritettavat tutkinnot ovat erinomainen tapa osaamisen kehittämiselle, kun yrityksessä ilmenee tarve valmentaa henkilöstöä uusiin tehtäviin tai työntekijän tehtävät edellyttävät erikoistavaa lisävalmennusta.

Oppisopimuskoulutus perustuu määräaikaiseen työsopimukseen, jossa työnantaja maksaa opiskelijalle valmennuksen ajalta palkkaa. Jokaiselle oppijalle nimetään omalta työpaikalta työpaikkaohjaaja, joka toimii käytännön valmentajana opintojen ajan. Myös viranhaltijat ja yrittäjät voivat opiskella oppisopimuksella.

Oppisopimuskoulutukseen pohjautuvat tutkinnot ovat työnantajalle ja opiskelijalle maksuttomia.

Lue lisää oppisopimuksesta.