Ava-akatemian tutkinnot kätevästi työn ohessa

Itseään kehittävä työntekijä on kovaa valuuttaa alati muuttuvilla työmarkkinoilla. Hae vauhtia työuralle ja syvennä osaamistasi opiskelemalla uusi tutkinto joustavasti Ava-akatemiassa.

Hakuaika nyt 31.3.2020 asti.
Tutustu lähemmin tutkintoihin:

Koulutusten suunniteltu aloitusajankohta on maalis-huhtikuussa 2020.

Ava-akatemian tutkintopaletti on laaja leikkaus esimiestyön ja johtamisen sekä myynnin ja liiketoiminnan maailmaan. Me tunnemme nykyaikaisen työelämän vaatimukset ja haasteet, joten valmennuksen anti on hyvin käytännönläheistä – suoria vastauksia ja hyödyllisiä työkaluja oman työpaikan toimintaympäristöön.

Suurin osa tutkintoihin kuuluvasta opiskelusta tapahtuu omalla työpaikalla käytännön työtehtävissä. Valmennukseen sisältyy lisäksi lähiopetusjaksoja ja verkko-opiskelua.

Ava-akatemian tutkintoon johtavat koulutukset tarjoavat

  • laadukkaan valmennuskokemuksen
  • tutkinnon joustavasti työn ohessa
  • ketterät toimintamallit
  • valmentajiksi alansa huippuammattilaiset
  • mahdollisuuden verkostoitua.

Vahvista yrityksesi osaamista oppisopimuskoulutuksella

Yrityksen näkökulmasta Ava-akatemian oppisopimuksella suoritettavat tutkinnot ovat erinomainen tapa osaamisen kehittämiselle, kun yrityksessä ilmenee tarve valmentaa henkilöstöä uusiin tehtäviin tai työntekijän tehtävät edellyttävät erikoistavaa lisävalmennusta.

Oppisopimuskoulutus perustuu määräaikaiseen työsopimukseen, jossa työnantaja maksaa opiskelijalle valmennuksen ajalta palkkaa. Jokaiselle oppijalle nimetään omalta työpaikalta työpaikkaohjaaja, joka toimii käytännön valmentajana opintojen ajan. Myös viranhaltijat ja yrittäjät voivat opiskella oppisopimuksella.

Oppisopimuskoulutukseen pohjautuvat tutkinnot ovat työnantajalle ja opiskelijalle maksuttomia.