LEAD-johtamisvalmennus

Kaipaatko uusia näkökulmia ja työkaluja johtamiseen? Haluatko johtaa tiimiäsi parempiin tuloksiin sekä pitää huolta tiimiläistesi hyvinvoinnista? LEAD-johtamisvalmennus auttaa sinua ratkomaan johtamisen ajankohtaisia haasteita. Valmennus suoritetaan oppisopimuksella, joten se on maksuton.

Mikä on LEAD-johtamisvalmennus?

LEAD on vuoden kestävä, ei-tutkintotavoitteinen johtamisvalmennus, jonka sisällöissä perehdytään johtamisen ajankohtaisimpiin teemoihin. Valmennus syventää johtamistaitojasi ja parantaa toimintavalmiuksiasi erilaisissa johtamistilanteissa. Pääset oppimaan mm. suorituskyvyn johtamista ja ratkaisukeskeistä valmentamista. Kehität omaa johtamisviestintääsi sekä opit valjastamaan koko tiimisi potentiaalin käyttöön.

Hanki uutta intoa ja oppia tekemiseen ja ilmoittaudu mukaan LEAD-johtamisvalmennukseen!

Hae tästä!

 

Kenelle valmennus sopii?

Valmennus sopii sinulle, joka työskentelet vaativissa johtamis- tai asiantuntijatehtävissä tai olet suorittanut johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon.

Valmennukseen osallistuminen ei edellytä tiettyä pohjakoulutusta.

 

Valmennuksen toteutus ja kesto

LEAD sisältää 10 valmennuspäivää. Valmennuksen kesto on noin vuosi.

Valmennus toteutetaan etänä digitaalisissa oppimisympäristöissä.

 

LEAD-johtamisvalmennuksen sisältö

LEAD-johtamisvalmennus sisältää seuraavat teemat:

🔹 Suorituskyvyn johtaminen (mind coaching)

Vahvistat henkisen vahvuuden rakentamistaitojasi, laadit henkilökohtaisen suorituskyvyn ja johtamistaitojen kehittämissuunnitelman sekä toteutat suunnitelmaa tavoitteellisesti.

🔹 Ratkaisukeskeinen valmentaminen (solution-focused brief coaching)

Omaksut ratkaisukeskeisyyden periaatteet sekä opit ratkaisukeskeisen valmentamisen keskeiset taidot ja työkalut erilaisissa johtamistilanteissa.

🔹 Brain-based leadership jatko-opinnot

Opit ihmisen mielen johtamista, kehität omaa johtamisviestintääsi sekä tehostat omia neuvottelu- ja vaikuttamistaitojasi.

🔹Konsultoinnin taito ja neuvottelutaidot

Opit konsultoinnin periaatteet, hyödyntämään systeemistä ajattelua ja johtamaan sisäistä tai ulkoista konsultointiprosessia.

🔹 Hybridiajan johtaminen ja johtaminen haastavissa tilanteissa

Opit ymmärtämään hybridiajan johtamiseen vaikuttavia asioita, luottamuksen rakentamista, osallistavaa vuorovaikutusta ja fasilitointia sekä kehittämään omia hybridiajan johtamistaitojasi.

🔹 Verkostojen ja sidosryhmien johtaminen

Opit analysoimaan, johtamaan ja kehittämään oman vastuualueesi verkostoja ja sidosryhmiä.

🔹 Työ- ja sopimusjuridiikka

Lisäät toimintavalmiuksiasi työ- ja sopimusoikeudellisissa tilanteissa.

🔹 Organisaatiokulttuurin johtaminen ja organisaation ketterä oppiminen

Opit organisaatiokulttuurin rakentumisen ja rakentamisen periaatteita sekä sen tavoitteellista kehittämistä ja johtamista. Opit valjastamaan koko tiimin potentiaalin käyttöön ja löydät tapoja osallistaa sekä luoda oppimista vahvistavia rakenteita omaan tiimiisi ja organisaatioosi.

🔹 Palvelujen muotoilu

Tutustut palvelumuotoilun lähestymistapaan sekä palvelumuotoilun eri vaiheisiin ja opit hyödyntämään lähestymistapaa omassa työssäsi.

 

Valmennuksen hinta

Valmennus suoritetaan oppisopimuksella, joten se on valmennettavalle ja työnantajalle maksuton.

 

Opiskelijoiden kommentteja

”Todella hyvä ja ammattitaitoinen koulutus, jossa osallistutettiin kuulijoita sopivasti ja hyvällä tavalla. Kouluttajan käytännön esimerkit havainnollistivat asiaa hyvin ja pitivät aiheen kuulijalle käytännön tasolla.”

”Nämä koulutuspäivät opettavat aina jotain ja tuovat energiaa päiviin, kun pääsee kuulemaan mielenkiintoisista ja erilaisista aiheista.”

 

Valmentajat

Sanna Laaksonen on kokenut coach sekä johtamis- ja esihenkilötaitojen valmentaja. Sanna on työskennellyt mm. ketju- ja aluejohtajan tehtävissä ja hän on koulutukseltaan Certified Coach ACSTH ja opettaja, AmO.

Outi Dorsénin erityisosaamista on valmentaminen, ihmisten ja liiketoiminnan kehittäminen, talouden johtaminen sekä johdon laskentatoimi. Outi on koulutukseltaan KTM,CEMS Master in International Management ja suorittaa parhaillaan Certified Business Coach®- opintoja.

Pasi Haaponiemellä on yli 25 vuoden kokemus johdon ja esihenkilöiden valmentamisesta, johtamistutkintojen ja talenttiohjelmien ohjaamisesta sekä yleisjohdon tehtävistä. Pasi on koulutukseltaan KTM, Certified Business Coach®, Mind Coach®, opettaja, AmO & HHJ. Pasilla on opintoja myös psykologiasta, neurotieteestä ja ratkaisukeskeisestä terapiasta.

Mirka Kuitusen erityisosaamista on valmentaminen, ihmisten johtaminen ja kehittäminen sekä muutoksen johtaminen. Mirka on työskennellyt aikaisemmin kaupan alalla mm. aluepäällikkönä ja myymäläpäällikkönä, ja hän on koulutukseltaan liiketalouden tradenomi, Certified Coach ACC ja opettaja, AmO.

 

Tutustu myös muihin sinulle mahdollisesti sopiviin opintoihin!

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto – kaupan osaamisala

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto – myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala yrittäjille

 

Kysyttävää? Ota yhteyttä! 

Outi DorsénOuti Dorsén
Koulutuspäällikkö
040 506 2952
outi.dorsen@akatemia.fi

 

HAE TÄSTÄ!

 

Ava-akatemia on rohkeasti tulevaisuuteen katsova valmennustalo ja ammatillinen oppilaitos. Olemme suuntaa näyttävä kumppani ja valmentaja muuttuvilla työelämän markkinoilla. Tule rakentamaan kanssamme oma tiesi menestykseen!

Tutustu myös muihin valmennuksiimme!

Alkavat tutkinnot