LEAD-johtamisvalmennus

Kaipaatko uusia näkökulmia ja työkaluja johtamiseen? Haluatko johtaa tiimiäsi parempiin tuloksiin sekä pitää huolta tiimiläistesi hyvinvoinnista? LEAD-johtamisvalmennus auttaa sinua ratkomaan johtamisen ajankohtaisia haasteita. Valmennus suoritetaan oppisopimuksella, joten se on maksuton.

Suorituskyvyn johtaminen (mind coaching) | Ihmisen mielen johtaminen (brain-based leadership) | Konsultoinnin taidot | Ratkaisukeskeinen valmentaminen | Hybridijohtaminen | Verkostojen ja sidosryhmien johtaminen | Työ- ja sopimusjuridiikka | Organisaatiokulttuurin johtaminen ja organisaation ketterä oppiminen | Palvelumuotoilu

Mikä on LEAD-johtamisvalmennus?

LEAD on 10 kuukautta kestävä, ei-tutkintotavoitteinen johtamisvalmennus, jonka sisällöissä perehdyt johtamisen ajankohtaisimpiin teemoihin. Valmennus syventää johtamistaitojasi ja parantaa toimintavalmiuksiasi erilaisissa johtamistilanteissa. Pääset oppimaan mm. suorituskyvyn johtamista ja ratkaisukeskeistä valmentamista. Kehität omaa johtamisviestintääsi sekä opit valjastamaan koko tiimisi potentiaalin käyttöön.

Hanki uutta intoa ja oppia tekemiseen ja ilmoittaudu mukaan LEAD-johtamisvalmennukseen!

Ilmoittaudu 30.4. mennessä kesäkuussa alkavaan valmennukseen

 

Kenelle valmennus sopii?

Valmennus sopii sinulle, joka työskentelet vaativissa johtamis- tai asiantuntijatehtävissä.

Valmennukseen osallistuminen ei edellytä tiettyä pohjakoulutusta.

 

Valmennuksen toteutus ja kesto

LEAD sisältää 10 valmennuspäivää, jotka järjestetään etänä Microsoft Teams -toteutuksina. Oppisopimuksella suoritettavan valmennuksen kokonaiskesto on noin 10 kuukautta.

Valmennus toteutetaan yhteistyössä Saskyn kanssa.

 

LEAD-johtamisvalmennuksen sisältö

Ihmisen mielen johtaminen – Brain-based Leadership II

Opit ihmisen mielen johtamista, kehität omaa johtamiskäyttäytymistäsi ja -viestintääsi sekä tehostat omia neuvottelu- ja vaikuttamistaitojasi.

Suorituskyvyn johtaminen

Vahvistat henkisen vahvuuden rakentamistaitojasi, laadit henkilökohtaisen suorituskyvyn ja johtamistaitojen kehittämissuunnitelman sekä toteutat suunnitelmaa tavoitteellisesti.

Konsultoinnin taidot

Opit konsultoinnin periaatteet, hyödyntämään systeemistä ajattelua ja johtamaan sisäistä tai ulkoista konsultointiprosessia.

Ratkaisukeskeinen valmentaminen

Omaksut ratkaisukeskeisyyden periaatteet sekä opit ratkaisukeskeisen valmentamisen keskeiset taidot ja työkalut erilaisissa johtamistilanteissa hyödynnettäväksi.

Hybridijohtaminen

Opit ymmärtämään syvällisemmin hybridijohtamiseen vaikuttavia tekijöitä, luottamuksen rakentamista ja yhteisöllisyyden tukemista sekä osallistavaa vuorovaikutusta ja fasilitointia.

Työ- ja sopimusjuridiikka

Lisäät toimintavalmiuksiasi työ- ja sopimusoikeudellisissa tilanteissa.

Organisaatiokulttuurin johtaminen ja organisaation ketterä oppiminen

Opit organisaatiokulttuurin rakentumisen ja rakentamisen periaatteita sekä sen tavoitteellista kehittämistä ja johtamista. Opit valjastamaan koko tiimin potentiaalin käyttöön ja löydät tapoja osallistaa sekä luoda oppimista vahvistavia rakenteita omaan tiimiisi ja organisaatioosi.

Palvelumuotoilu ja yhteiskehittämisen johtaminen verkostoissa

Tutustut palvelumuotoilun lähestymistapaan sekä palvelumuotoilun eri vaiheisiin ja opit hyödyntämään lähestymistapaa omassa työssäsi. Opit myös hyödyntämään yhteiskehittämästä osana paremman yhteistyön rakentamista.

Prosessien johtaminen ja Lean

Saat työkaluja ja menetelmiä prosessien kehittämiseen ja opit hyödyntämään Leania johtamisen välineenä.

 

Webinaari psykologisesta turvallisuudesta johtamisessa

Tätä aihetta käsitellään myös LEAD opinnoissa. Katso webinaari, jossa Ava-akatemian koulutuspäällikkö Mirka Redsven jakaa parhaat vinkkinsä psykologisen turvallisuuden rakentamiseen työyhteisössä.

Webinaarin liittyen opit mm.

  • Tunnistamaan omia toimintatapojasi ja niiden vaikutuksia psykologisen turvallisuuden muodostumiseen
  • Mitä tiimiläistesi mielessä tapahtuu kun heillä on psykologisesti turvallinen olo vs. kun heillä on turvaton olo
  • S.A.F.E.T.Y.™ -mallin, joka auttaa työstämään psykologisen turvallisuuden eri osa-alueita

KATSO TALLENNE TÄSTÄ

 

Valmennuksen hinta

Valmennus suoritetaan oppisopimuksella, joten se on valmennettavalle ja työnantajalle maksuton.

 

Opiskelijoiden kommentteja

”Todella hyvä ja ammattitaitoinen koulutus, jossa osallistutettiin kuulijoita sopivasti ja hyvällä tavalla. Kouluttajan käytännön esimerkit havainnollistivat asiaa hyvin ja pitivät aiheen kuulijalle käytännön tasolla.”

”Nämä koulutuspäivät opettavat aina jotain ja tuovat energiaa päiviin, kun pääsee kuulemaan mielenkiintoisista ja erilaisista aiheista.”

 

Valmentajat

Sanna Laaksonen on kokenut coach sekä johtamis- ja esihenkilötaitojen valmentaja. Sanna on työskennellyt mm. ketju- ja aluejohtajan tehtävissä ja hän on koulutukseltaan Certified Coach ACSTH ja opettaja, AmO.

Outi Dorsénin erityisosaamista on valmentaminen, ihmisten ja liiketoiminnan kehittäminen, talouden johtaminen sekä johdon laskentatoimi. Outi on koulutukseltaan KTM,CEMS Master in International Management ja suorittaa parhaillaan Certified Business Coach®- opintoja.

Pasi Haaponiemellä on yli 25 vuoden kokemus johdon ja esihenkilöiden valmentamisesta, johtamistutkintojen ja talenttiohjelmien ohjaamisesta sekä yleisjohdon tehtävistä. Pasi on koulutukseltaan KTM, Certified Business Coach®, Mind Coach®, opettaja, AmO & HHJ. Pasilla on opintoja myös psykologiasta, neurotieteestä ja ratkaisukeskeisestä terapiasta.

Mirka Kuitusen erityisosaamista on valmentaminen, ihmisten johtaminen ja kehittäminen sekä muutoksen johtaminen. Mirka on työskennellyt aikaisemmin kaupan alalla mm. aluepäällikkönä ja myymäläpäällikkönä, ja hän on koulutukseltaan liiketalouden tradenomi, Certified Coach ACC ja opettaja, AmO.

 

Tutustu myös muihin sinulle mahdollisesti sopiviin opintoihin!

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto – kaupan osaamisala

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto – myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala yrittäjille

 

Kysyttävää? Ota yhteyttä! 

 

Nella Niemelä
Koulutuspäällikkö
0400 792 241
nella.niemela@akatemia.fi

 

Sanna LaaksonenSanna Laaksonen
Koulutuspäällikkö
040 553 4668
sanna.laaksonen@akatemia.fi

 

Outi DorsénOuti Dorsén
Koulutuspäällikkö
040 506 2952
outi.dorsen@akatemia.fi

 

HAE 30.4.2024 mennessä TÄSTÄ!

 

Ava-akatemia on rohkeasti tulevaisuuteen katsova valmennustalo ja ammatillinen oppilaitos. Olemme suuntaa näyttävä kumppani ja valmentaja muuttuvilla työelämän markkinoilla. Tule rakentamaan kanssamme oma tiesi menestykseen!

Tutustu myös muihin valmennuksiimme!

Alkavat tutkinnot