Coaching

Tämä on haasto – oletko miettinyt miten se vaikuttaa lopputulemaan? Jokainen menestyvä ihminen tarvitsee oman haastajan, coachin, joka auttaa näkemään uusia mahdollisuuksia ja kyseenalaistamaan olemassa olevaa.

Coachingin avulla kohti tavoitetta

Coaching on ratkaisukeskeinen menetelmä, jossa valmentaja auttaa valmennettavaa saavuttamaan tavoitteensa tai ratkaisemaan haasteensa. Tarkoitus ei ole antaa valmiita vastauksia, vaan haastaa valmennettava löytämään ne itse.

Valmentajan avulla valmennettava

  • tehostaa vahvuuksiensa ja voimavarojensa hyödyntämistä
  • haastetaan löytämään uusia näkökulmia ja ratkaisuja
  • keskittyy vahvuuksiin ja niiden kehittämiseen
  • ratkaisee haasteensa ja saavuttaa tavoitteensa.

Valmennus sopii yrityksille ja yksityishenkilöille omana kokonaisuutenaan tai Ava-akatemian eri valmennuksiin liitettynä. Coaching-palvelua on saatavilla suomeksi ja englanniksi.

Ihmisten työurista on muodostunut jatkokertomuksia, joissa ammatti ja ammattitaito ovat kehittyviä ominaisuuksia. Ava-akatemian valmennuksessa taitojaan hiovalla ja niitä hankkivalla ihmisellä on parhaat mahdollisuudet rakentaa omaa ammatillista jatkokertomustaan.

Valmennuksen toteutus ja hinta

Coaching räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ava-akatemia noudattaa ICF Finlandin eettisiä sääntöjä coachingissaan.

Paras suorituskyky syntyy omien vahvuuksien kautta – kysy lisää coacheiltamme!

Sanna LaaksonenSanna Laaksonen
040 553 4668
sanna.laaksonen@akatemia.fi

 

Henna SalmelaHenna Salmela
050 344 7372
henna.salmela@akatemia.fi

 

Mirka KuitunenMirka Redsven
043 824 3612
mirka.redsven@akatemia.fi

 

 

Pyydä tarjousta

Ava-akatemia on rohkeasti tulevaisuuteen katsova valmennustalo ja ammatillinen oppilaitos. Olemme suuntaa näyttävä kumppani ja valmentaja muuttuvilla työelämän markkinoilla.

Tule rakentamaan kanssamme oma tiesi menestykseen!

Tutustu myös muihin valmennuksiimme!

Alkavat tutkinnot