Coaching-valmennus

Coachaavalla otteella toimiva henkilö tuntee keinot, joilla ihmisistä saadaan paras potentiaali esiin heidän olemassa olevien vahvuuksien kautta. Hänellä on myös kyky rakentaa vahvaa ja tulosta tuovaa organisaatiokulttuuria. Kuulostaa hyvältä, eikö?

Ava-akatemian coaching-valmennuksessa perehdytään coachingin perustaitaitoihin. Valmennuksen jälkeen osallistujalla on valmiudet toimia coachina esimerkiksi valmentajan tehtävissä tai organisaation sisäisissä kehittämistehtävissä.

Valmennukseen sisältyy muun muassa

  • ICF:n (International Coach Federation) määrittelemien coachingin ydintaitojen ja eettisten toimintatapojen läpikäyntiä
  • harjoittelua, jossa opetellaan soveltamaan edellä mainittuja käytännössä
  • vertaisharjoittelua
  • ammatticoachien case-esimerkkien läpikäyntiä.

Valmennus sopii organisaatioiden kehittämisestä vastaaville henkilöille, asiantuntijoille, HR-, esimies- ja johtotehtävissä toimiville sekä toimialasta riippumatta kaikille, jotka haluavat hyödyntää coaching-taitoja omassa työssään.

Valmennuksen toteutus ja hinta

Coaching-valmennus kestää noin 5 kuukautta, ja se sisältää 10 lähivalmennuspäivää (5 x 2 päivää).

60 lähivalmennustunnin lisäksi valmennukseen kuuluu 30 tuntia vertaisharjoittelua, alan kirjallisuuteen perehtymistä ja opitun reflektointia.

Coaching-valmennus räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Vahvista osaamistasi, kysy lisää coacheiltamme!

Sanna LaaksonenSanna Laaksonen
040 553 4668
sanna.laaksonen@akatemia.fi

 

Henna SalmelaHenna Salmela
050 344 7372
henna.salmela@akatemia.fi

 

Mirka KuitunenMirka Redsven
043 824 3612
mirka.redsven@akatemia.fi

 

Pyydä tarjousta

Ava-akatemia on rohkeasti tulevaisuuteen katsova valmennustalo ja ammatillinen oppilaitos. Olemme suuntaa näyttävä kumppani ja valmentaja muuttuvilla työelämän markkinoilla. Tule rakentamaan kanssamme oma tiesi menestykseen!

Tutustu myös muihin valmennuksiimme!

 

Alkavat tutkinnot