Hae Ava-akatemian tutkintokoulutukseen

Ava-akatemia avaa urapolkuja yksilöille ja vahvistaa yritysten kilpailukykyä. Tervetuloa mukaan rakentamaan osaamisen palapeliä, jota kootaan kehittämällä sekä itseä, ammattitaitoa että osaamispääomaa. Ava-akatemian opinnot etäopiskeluna nyt joustavasti ja ketterästi. Tutkintomme suoritetaan työn ohessa, vahvasti käytäntöön soveltaen oppisopimuksella.

Jatkuva haku kaikkiin tutkintoihimme.
Tutustu ja hae!

Miten haen opiskelijaksi tutkintoon?

Ava-akatemian tutkintotavoitteiset koulutukset ovat oppisopimuskoulutuksia. Jatkuva haku mahdollistaa paikan varmistamisen jo hyvissä ajoin ennen kuin opinnot alkavat. Järjestämme koulutuksia kysynnän ja ryhmien täyttymisen mukaan. Jokaisen tutkinnon sivulla on tarkempia tietoja opinnoista ja oppisopimuksesta. Lue lisää myös oppisopimuksen ehdoista. 

  • Hae koulutukseen suoraan valitsemasi tutkinnon sivulla vihreästä hakulinkistä: , kun olet sopinut oppisopimuksesta työnantajasi kanssa. Tutkinnosta vastaava koulutuspäällikkö antaa sinulle mielellään lisätietoja hakuun, siis ilmoittautumiseen liittyvistä aiheista.
  • Opintojen aloittamisen yhteydessä teet henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) yhdessä Ava-akatemian valmentajan kanssa.  Siinä määritellään henkilökohtainen opintopolkusi ja kehität omaa ammattitaitoasi sen mukaan lähi- ja verkko-opetuksessa sekä itsenäisesti.
  • Työpaikaltasi sinulle valitaan ohjaaja, joka on tukenasi ja apunasi oppimisessa, sekä arvioija, joka pystyy arvioimaan osaamistasi suullisesti ja kirjallisesti. Sama henkilö voi olla sekä ohjaaja että arvioija, ja usein hän on esimiehesi.
  • Koulutus on hyvin käytännönläheistä ja lähipäivien sisältö on suunniteltu siten, että se tukee tutkinnon suorittamista. Pääosa oppimisesta tapahtuu työpaikallasi, omassa työssäsi. Lähiopetuspäivinä Avassa (toistaiseksi verkossa, etänä) opiskelet ryhmässä ja tutustut opiskelukavereihisi. Saat oppimistehtäviä, joita suoritat itsenäisesti verkkoympäristössä. Sinua ohjataan ja tuetaan opiskeluissa niin että opiskelusi etenee parhaalla mahdollisella tavalla.
  • Tutkinnon suoritat näyttöinä osoittamalla osaamisesi ja taitosi käytännön tehtävissä omalla työpaikallasi tutkinnon osa kerrallaan.

Ava-akatemian kaikki koulutukset toteutetaan toistaiseksi etäopetuksena mm. Teamsin ja Hangoutsin välityksellä.  Olemme yhteydessä kaikkiin opiskelijoihimme henkilökohtaisesti ja ohjeistamme niin, että opinnot sujuvat joustavasti.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, JYET

JYET on arvostettu tutkinto, joka vahvistaa johtamistaitojasi ja liiketoimintaosaamistasi. Tutkinnon suoritettuasi saat todistuksen viralliseen suomalaiseen koulutusjärjestelmään kuuluvasta johtamistutkinnosta.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto (Leat)

Lähiesimiestyön ammattitutkinto, LEAT

Lähiesimies on parhaimmillaan usean eri alan ammattilainen: tiiminsä johtaja, kannattavuusluvut hallitseva, toimialansa mutkat tunteva ja haluttujen asiakaskokemusten kehittäjä. Viritä siis taitosi iskuun suorittamalla Lähiesimiestyön ammattitutkinto – käytännönläheisesti, omassa työssäsi.
Varaa jo paikkasi helmikuussa aloittavasta ryhmästä!

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Liiketoiminnan ammattitutkinto – myynti ja markkinointi

Haluatko hioa myyntitaitojasi tai oppia navigoimaan erilaisissa digitaalisissa ympäristöissä? Liiketoiminnan ammattitutkinto on väylä kehittää suunnitelmallisesti omaa liiketoiminnan osaamista: tutkintopolku räätälöidään juuri sinun askeleidesi mukaan.

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto – kaupan osaamisala

Haluatko kehittää myyntitaitojasi? Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto tarjoaa kehittymismahdollisuuden kaupan alan esimies- tai asiantuntijatehtävissä työskenteleville. Tutkinto vahvistaa liiketoimintaosaamistasi monipuolisesti.

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

Sinä palvelualalla työskentelevä! Ota ammatillisen tiedon lisäksi haltuun nykyaikaisen liiketoiminnan perusteet ja vie osaamisesi uudelle tasolle. Työelämä on nykyisin täynnä jatkokertomuksia: tämä tutkinto antaa taitojen lisäksi hakukelpoisuuden korkeakouluun.

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto, MARAEAT

Esimies johtaa tiiminsä hyvällä fiiliksellä kohti parempaa tulosta sekä palvelun, numeroiden että työhyvinvoinnin näkökulmasta. Mitä taitoja tähän tarvitaan ja miten niitä käytetään? Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehille räätälöity käytännönläheinen tutkinto antaa työkaluja näihin – ja moniin muihin – esimiehiä poltteleviin kysymyksiin.