Hae Ava-akatemian tutkintokoulutukseen

Ava-akatemia avaa urapolkuja yksilöille ja vahvistaa yritysten kilpailukykyä. Tervetuloa mukaan rakentamaan osaamisen palapeliä, jota kootaan kehittämällä sekä itseä, ammattitaitoa että osaamispääomaa. Ava-akatemian opinnot etäopiskeluna nyt joustavasti ja ketterästi. Tutkintomme suoritetaan työn ohessa, vahvasti käytäntöön soveltaen oppisopimuksella.

Jatkuva haku kaikkiin tutkintoihimme.
Tutustu ja hae!

Miten haen opiskelijaksi tutkintoon?

Ava-akatemian tutkintotavoitteiset koulutukset ovat oppisopimuskoulutuksia. Jatkuva haku mahdollistaa paikan varmistamisen jo hyvissä ajoin ennen kuin opinnot alkavat. Järjestämme koulutuksia kysynnän ja ryhmien täyttymisen mukaan. Jokaisen tutkinnon sivulla on tarkempia tietoja opinnoista ja oppisopimuksesta. Lue lisää myös oppisopimuksen ehdoista. 

  • Hae koulutukseen suoraan valitsemasi tutkinnon sivulla vihreästä hakulinkistä: , kun olet sopinut oppisopimuksesta työnantajasi kanssa. Tutkinnosta vastaava koulutuspäällikkö antaa sinulle mielellään lisätietoja hakuun, siis ilmoittautumiseen liittyvistä aiheista.
  • Opintojen aloittamisen yhteydessä teet henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) yhdessä Ava-akatemian valmentajan kanssa.  Siinä määritellään henkilökohtainen opintopolkusi ja kehität omaa ammattitaitoasi sen mukaan lähi- ja verkko-opetuksessa sekä itsenäisesti.
  • Työpaikaltasi sinulle valitaan ohjaaja, joka on tukenasi ja apunasi oppimisessa, sekä arvioija, joka pystyy arvioimaan osaamistasi suullisesti ja kirjallisesti. Sama henkilö voi olla sekä ohjaaja että arvioija, ja usein hän on esimiehesi.
  • Koulutus on hyvin käytännönläheistä ja lähipäivien sisältö on suunniteltu siten, että se tukee tutkinnon suorittamista. Pääosa oppimisesta tapahtuu työpaikallasi, omassa työssäsi. Lähiopetuspäivinä Avassa (toistaiseksi verkossa, etänä) opiskelet ryhmässä ja tutustut opiskelukavereihisi. Saat oppimistehtäviä, joita suoritat itsenäisesti verkkoympäristössä. Sinua ohjataan ja tuetaan opiskeluissa niin että opiskelusi etenee parhaalla mahdollisella tavalla.
  • Tutkinnon suoritat näyttöinä osoittamalla osaamisesi ja taitosi käytännön tehtävissä omalla työpaikallasi tutkinnon osa kerrallaan.

Ava-akatemian kaikki koulutukset toteutetaan toistaiseksi etäopetuksena mm. Teamsin ja Hangoutsin välityksellä.  Olemme yhteydessä kaikkiin opiskelijoihimme henkilökohtaisesti ja ohjeistamme niin, että opinnot sujuvat joustavasti.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, JYET

JYET on arvostettu tutkinto, joka vahvistaa johtamistaitojasi ja liiketoimintaosaamistasi. Tutkinnon suoritettuasi saat todistuksen viralliseen suomalaiseen koulutusjärjestelmään kuuluvasta johtamistutkinnosta. Hae seuraavaan ryhmään 13.2.22. mennessä!

Lähiesimiestyön ammattitutkinto, LEAT

Lähiesihenkilö on parhaimmillaan usean eri alan ammattilainen: tiiminsä johtaja, kannattavuusluvut hallitseva, toimialansa mutkat tunteva ja haluttujen asiakaskokemusten kehittäjä. Viritä siis taitosi iskuun suorittamalla Lähiesimiestyön ammattitutkinto – käytännönläheisesti, omassa työssäsi.

Oppisopimuksena suoritettava tutkinto on osallistujalle maksuton.
Varaa jo paikkasi seuraavasta ryhmästä!

Liiketoiminnan ammattitutkinto – myynti ja markkinointi

Haluatko kehittää bisnestaidot, joilla erotut ja etenet urallasi?

Liiketoiminnan ammattitutkinto on väylä kehittää suunnitelmallisesti omaa liiketoiminnan osaamista: tutkintopolku räätälöidään juuri sinun askeleidesi mukaan. Hae nyt suorittamaan tutkinto oppisopimuksella!

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto – kaupan osaamisala

Haluatko kehittää myyntitaitojasi? Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto tarjoaa kehittymismahdollisuuden kaupan alan esimies- tai asiantuntijatehtävissä työskenteleville. Tutkinto vahvistaa liiketoimintaosaamistasi monipuolisesti.

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto – Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala yrittäjille

Haluatko viedä myynti- ja markkinointiosaamisesi seuraavalle tasolle? Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto laajentaa taitojasi johtaa ja kehittää yrityksesi myyntiä, markkinointia ja asiakaskokemusta. Tutkinto suoritetaan oppisopimuksella, joten se on sinulle maksuton.

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

Sinä palvelualalla työskentelevä! Ota ammatillisen tiedon lisäksi haltuun nykyaikaisen liiketoiminnan perusteet ja vie osaamisesi uudelle tasolle. Työelämä on nykyisin täynnä jatkokertomuksia: tämä tutkinto antaa taitojen lisäksi hakukelpoisuuden korkeakouluun.

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto, MARAEAT

Esihenkilö johtaa tiiminsä hyvällä fiiliksellä kohti parempaa tulosta sekä palvelun, numeroiden että työhyvinvoinnin näkökulmasta.
Mitä taitoja tähän tarvitaan ja miten niitä käytetään? Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilöille tarkoitettu käytännönläheinen tutkinto antaa työkaluja näihin – ja moniin muihin – esihenkilöitä poltteleviin kysymyksiin.
Hae 23.1.22. mennessä!

Tutkinnon osa: Myynnin johtaminen – Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Haluatko oppia suunnittelemaan, kehittämään ja johtamaan myyntiä tuloksellisemmin? Tule mukaan kehittymään myynnin johtajana, ja opi ottamaan koko myyntiorganisaatiosi potentiaali käyttöön.

Tutkinnon osa: Ryhmän esimiehenä toimiminen – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Opi motivoimaan tiimiäsi, reagoimaan joustavasti, innostamaan valmentavalla otteella sekä sitouttamaan laadukkaaseen toimintaan ja tuloksen tekemiseen. Saat valmennuksen aikana monipuolista informaatiota ja ohjausta omien esihenkilötaitojesi kehittämiseen.

Tutkinnon osa: Vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Liiketoiminnan suunnittelun, tavoitteellisen toteuttamisen ja kehittämisen taidot ovat jokaisen esihenkilö- ja asiantuntijatehtävissä toimivan kriittistä osaamista. Tule syventämään liiketoimintaosaamisen taitojasi asiantuntijoidemme ohjauksessa!