Hae mukaan Ava-akatemian valmennuksiin

Ava-akatemia avaa urapolkuja yksilöille ja vahvistaa yritysten kilpailukykyä. Tervetuloa mukaan rakentamaan osaamisen palapeliä, jota kootaan kehittämällä sekä itseä, ammattitaitoa että osaamispääomaa. Ava-akatemian opinnot etäopiskeluna nyt joustavasti ja ketterästi. Tutkintomme suoritetaan työn ohessa, vahvasti käytäntöön soveltaen.

Jatkuva haku kaikkiin tutkintoihimme.
Tutustu niihin lähemmin ja hae!

Haku Ava-akatemian tutkintokoulutuksiin on auki normaalisti myös poikkeustilanteen aikana.

Hakulinkit löydät jokaisen tutkinnon sivulta.

Jatkuva haku mahdollistaa paikan varmistamisen jo hyvissä ajoin ennen kuin opinnot alkavat. Järjestämme koulutuksia kysynnän ja ryhmien täyttymisen mukaan, joten ole yhteydessä tutkinnosta vastaavaan koulutuspäällikköön. Hänen yhteystietonsa ovat myös tutkintosivulla.

Opetus jatkuu etäopetuksena mm. Teamsin ja Hangoutsin välityksellä. Ava-akatemian järjestämät tutkintotavoitteiset koulutukset jatkuvat ja lähipäivät toteutetaan etäopetuksena. Opiskelijoihimme ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä ja heitä ohjeistetaan toimimaan uusilla tavoilla.

Ava-akatemian tutkintokoulutukset ovat oppisopimuskoulutuksia. Lue lisää oppisopimuksesta. 

Minkä-tutkinnon-sinä-valitset?

Bisneshai, vuoropäällikkö, markkinointi, liiketoiminta, ammattitutkinto Merkonomi, liiketoiminta, perustutkinto

 

Minkä tutkinnon sinä valitset?

johtaja, esimies, esimieheksi, yritysjohtaminen, myyntipäällikkö strategia   ravintolatyö esimies ravintola johtaja ravintolapäällikkö

Anniskelupassi

Anniskelupassi

Avaa ovet ravintolatyöhön ja suorita anniskelupassi ketterästi Ava-akatemiassa. Yrityksille järjestämme valmennuksia ja tenttitilaisuuksia myös heidän omissa tiloissaan.

AVA360°-johtamistaitovalmennus

AVA360° -johtamistaitovalmennus

Tule virittämään johtamistaitojasi AVA360°-johtamistaitovalmennukseen! 360°-profilointi on johtamiskoulutuksissa yleisesti käytetty johtamistaitojen arviointimenetelmä, joka mahdollistaa juuri niiden johtamistaitojen täsmäkehittämisen, joista on hyötyä sinulle.

Coachingin avulla kohti tavoitetta

Coaching

Tämä on haasto – oletko miettinyt miten se vaikuttaa lopputulemaan? Jokainen menestyvä ihminen tarvitsee oman haastajan, coachin, joka auttaa näkemään uusia mahdollisuuksia ja kyseenalaistamaan olemassa olevaa.

Coaching-valmennus

Coaching-valmennus

Coachaavalla otteella toimiva henkilö tuntee keinot, joilla ihmisistä saadaan paras potentiaali esiin heidän olemassa olevien vahvuuksien kautta. Hänellä on myös kyky rakentaa vahvaa ja tulosta tuovaa organisaatiokulttuuria. Kuulostaa hyvältä, eikö?

Growth mindset

Growth Mindset -Training in English

Have you ever avoided to take upon a task because you thought you wouldn’t be up to the challenge? Or have you ever felt threatened by a colleague raising on his or her career? During the Growth Mindset Training, you’ll learn to identify your thoughts and to achieve your goals.

Growth mindset

Growth Mindset -valmennus

Oletko jättänyt tarttumatta haasteeseen, koska epäilit kykyjäsi? Entä oletko kokenut urallaan menestyvää ja etenevää kollegaa uhkana itsellesi? Growth Mindset -valmennuksessa opit kääntämään ajatukset vahvuudeksi ja saavuttamaan tavoitteesi.

Ikärajapassi antaa valmiudet vastuulliseen myyntityöhön

Ikärajapassi

15, 17 vai 19 – erot voivat olla pieniä, mutta ikärajatuotteissa merkitseviä. Ikärajapassin suorittaneella myyjällä on valmiudet vastuulliseen myyntityöhön ja sitä kautta hyvään palveluun. Edistä työnhakuasi myyntityöhön ja suorita ikärajapassi Ava-akatemiassa!

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, JYET

JYET on arvostettu tutkinto, joka vahvistaa johtamistaitojasi ja liiketoimintaosaamistasi. Tutkinnon suoritettuasi saat todistuksen viralliseen suomalaiseen koulutusjärjestelmään kuuluvasta johtamistutkinnosta.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto (Leat)

Lähiesimiestyön ammattitutkinto, LEAT

Lähiesimies on parhaimmillaan usean eri alan ammattilainen: tiiminsä johtaja, kannattavuusluvut hallitseva, toimialansa mutkat tunteva ja haluttujen asiakaskokemusten kehittäjä. Viritä siis taitosi iskuun suorittamalla Lähiesimiestyön ammattitutkinto – käytännönläheisesti työn ohessa.

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Liiketoiminnan ammattitutkinto – myynti ja markkinointi

Haluatko hioa myyntitaitojasi tai oppia navigoimaan erilaisissa digitaalisissa ympäristöissä? Liiketoiminnan ammattitutkinto on väylä kehittää suunnitelmallisesti omaa liiketoiminnan osaamista: tutkintopolku räätälöidään juuri sinun askeleidesi mukaan.

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto – kaupan osaamisala

Haluatko kehittää myyntitaitojasi? Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto tarjoaa kehittymismahdollisuuden kaupan alan esimies- tai asiantuntijatehtävissä työskenteleville. Tutkinto vahvistaa liiketoimintaosaamistasi monipuolisesti.

Liiketoiminnan perustutkinto

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

Ota ammatillisen tiedon lisäksi haltuun nykyaikaisen liiketoiminnan perusteet ja vie osaamisesi uudelle tasolle. Työelämä on nykyisin täynnä jatkokertomuksia: tämä tutkinto antaa taitojen lisäksi hakukelpoisuuden korkeakouluun.

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto, MARA EAT

Esimies johtaa tiiminsä hyvällä fiiliksellä kohti parempaa tulosta sekä palvelun, numeroiden että työhyvinvoinnin näkökulmasta. Mitä taitoja tähän tarvitaan ja miten niitä käytetään? Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehille räätälöity käytännönläheinen tutkinto antaa työkaluja näihin – ja moniin muihin – esimiehiä poltteleviin kysymyksiin.

Mind & Body -valmennus

Mind & Body

Omena päivässä ei oikeasti pidä lääkäriä loitolla tai työntekijää huippuvireessä. Työhyvinvoinnin edistämiseen tarkoitettu Ava-akatemian Mind & Body -valmennus antaa osallistujille realistisen kuvan omasta kunnosta sekä vinkkejä työhyvinvoinnin edistämiseen.

Liiketoiminnan perustutkinto

Peili-käyttäytymisprofiili

Työyhteisö on täynnä erilaisia persoonia: uhka vai mahdollisuus? Erilaisuus on mahtava voimavara, ja sitä on hyvä ymmärtää. Muiden ymmärtäminen lähtee itsensä tuntemisesta. Tervetuloa peilaamaan omaa käyttäytymistä.

Resilienssi - muutoskyvykkyysmittaus

Resilienssi-muutoskyvykkyysmittaus

Isonkaan muutoksen ei tarvitse jäädyttää työyhteisöä, sillä muutoksen vastaanottamistakin voi harjoitella. Ava-akatemian Resilienssi-valmennus pureutuu organisaation muutoskyvykkyyden parantamiseen. Laitetaan siis yhdessä muutokset maaliin ja tuetaan henkilöstön hyvinvointia.

Valmentava esimies

Valmentava esimies -valmennus

Hyvällä valmentajalla on käsittämättömän iso merkitys joukkueurheilussa. Menestystarinoissa korostetaan lajista riippumatta vuorovaikutustaitoja – valmentajan kykyä saada juuri sen tiimin osasista paras irti. Samat lainalaisuudet pätevät myös yrityselämässä. Haasta siis itsesi esimiehenä ja anna henkilöstösi loistaa!