Hae Ava-akatemian tutkintokoulutukseen

Ava-akatemia avaa urapolkuja yksilöille ja vahvistaa yritysten kilpailukykyä. Tervetuloa mukaan rakentamaan osaamisen palapeliä, jota kootaan kehittämällä sekä itseä, ammattitaitoa että osaamispääomaa. Ava-akatemian opinnot etäopiskeluna nyt joustavasti ja ketterästi. Tutkintomme suoritetaan työn ohessa, vahvasti käytäntöön soveltaen oppisopimuksella.

Tutkintoihimme on jatkuva haku!
Tutustu ja hae!

Miten haen opiskelijaksi tutkintoon?

Ava-akatemian tutkintotavoitteiset koulutukset ovat oppisopimuskoulutuksia. Jatkuva haku mahdollistaa paikan varmistamisen jo hyvissä ajoin ennen kuin opinnot alkavat. Järjestämme koulutuksia kysynnän ja ryhmien täyttymisen mukaan. Jokaisen tutkinnon sivulla on tarkempia tietoja opinnoista ja oppisopimuksesta. Lue täältä lisää oppisopimuksen ehdoista. 

  • Hae koulutukseen suoraan valitsemasi tutkinnon sivulla vihreästä hakulinkistä: Painike, jossa lukee Hae tästä tutkintoon!, kun olet sopinut oppisopimuksesta työnantajasi kanssa. Tutkinnosta vastaava koulutuspäällikkö antaa sinulle mielellään lisätietoja hakuun, siis ilmoittautumiseen liittyvistä aiheista.
  • Opintojen aloittamisen yhteydessä teet henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) yhdessä Ava-akatemian valmentajan kanssa.  Siinä määritellään henkilökohtainen opintopolkusi ja kehität omaa ammattitaitoasi sen mukaan lähi- ja verkko-opetuksessa sekä itsenäisesti.
  • Työpaikaltasi sinulle valitaan ohjaaja, joka on tukenasi ja apunasi oppimisessa, sekä arvioija, joka pystyy arvioimaan osaamistasi suullisesti ja kirjallisesti. Sama henkilö voi olla sekä ohjaaja että arvioija, ja usein hän on esimiehesi.
  • Koulutus on hyvin käytännönläheistä ja lähipäivien sisältö on suunniteltu siten, että se tukee tutkinnon suorittamista. Pääosa oppimisesta tapahtuu työpaikallasi, omassa työssäsi. Lähiopetuspäivinä Avassa (toistaiseksi verkossa, etänä) opiskelet ryhmässä ja tutustut opiskelukavereihisi. Saat oppimistehtäviä, joita suoritat itsenäisesti verkkoympäristössä. Sinua ohjataan ja tuetaan opiskeluissa niin että opiskelusi etenee parhaalla mahdollisella tavalla.
  • Tutkinnon suoritat näyttöinä osoittamalla osaamisesi ja taitosi käytännön tehtävissä omalla työpaikallasi tutkinnon osa kerrallaan.

Ava-akatemian kaikki koulutukset toteutetaan toistaiseksi etäopetuksena mm. Teamsin ja Hangoutsin välityksellä.  Olemme yhteydessä kaikkiin opiskelijoihimme henkilökohtaisesti ja ohjeistamme niin, että opinnot sujuvat joustavasti.

 

Tutustu tutkintoihimme:

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Liiketoiminnan ammattitutkinto, myyjä

Haluatko syventää myynti- ja asiakaspalveluosaamistasi? Kaipaatko uudenlaista buustia erilaisten asiakastarpeiden tunnistamiseen ja ratkaisemiseen?

Liiketoiminnan ammattitutkinnon sisältö räätälöidään sinun tarpeidesi mukaan. Voit lisätä osaamistasi ratkaisumyynnistä, palvelumuotoilusta, palvelutiskin kehittämisestä tai perehdyttäjänä toimimisesta. Suorita tutkinto maksuttomasti oppisopimuksella!

Liiketoiminnan ammattitutkinto, palvelu- ja ravintola-ala

Haluatko luoda asiakkaille mieleenpainuvan asiakaskokemuksen ja saada heidät ostamaan palvelua yhä uudestaan? Kaipaatko vinkkejä erilaisten asiakkaiden kohtaamiseen ja heidän tarpeidensa huomioimiseen?

Liiketoiminnan ammattitutkinnon sisältö räätälöidään sinun tarpeidesi mukaan. Voit lisätä osaamistasi asiakasymmärryksestä ja palvelumuotoilusta, perehdyttäjänä toimimisesta tai kehittämisprojektin toteuttamisesta. Suorita tutkinto maksuttomasti oppisopimuksella!

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto – kaupan osaamisala

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto – kaupan osaamisala

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto tarjoaa kehittymismahdollisuuden kaupan alan esihenkilö- tai asiantuntijatehtävissä työskenteleville. Tutkinto vahvistaa liiketoimintaosaamistasi monipuolisesti. Pääset arvioimaan ja hiomaan omaa toimintaasi sekä kehittämään työsi käytäntöjä. Tutkinto suoritetaan oppisopimuksella, joten se on sinulle maksuton.

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto yrittäjille

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto – myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto laajentaa taitojasi johtaa ja kehittää työpaikkasi tai yrityksesi myyntiä, markkinointia ja asiakaskokemusta. Pääset arvioimaan ja hiomaan omaa toimintaasi sekä kehittämään työsi käytäntöjä. Tutkinto suoritetaan oppisopimuksella, joten se on sinulle maksuton.

myynnin johtaminen

Tutkinnon osa: Myynnin johtaminen – Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Haluatko oppia suunnittelemaan, kehittämään ja johtamaan myyntiä tuloksellisemmin? Tule mukaan kehittymään myynnin johtajana, ja opi ottamaan koko myyntiorganisaatiosi potentiaali käyttöön.

esimiehenä toimiminen

Tutkinnon osa: Ryhmän esimiehenä toimiminen – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Opi motivoimaan tiimiäsi, reagoimaan joustavasti, innostamaan valmentavalla otteella sekä sitouttamaan laadukkaaseen toimintaan ja tuloksen tekemiseen. Saat valmennuksen aikana monipuolista informaatiota ja ohjausta omien esihenkilötaitojesi kehittämiseen.

liiketoiminnan suunnittelu

Tutkinnon osa: Vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen – liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Liiketoiminnan suunnittelun, tavoitteellisen toteuttamisen ja kehittämisen taidot ovat jokaisen esihenkilö- ja asiantuntijatehtävissä toimivan kriittistä osaamista. Tule syventämään liiketoimintaosaamisen taitojasi asiantuntijoidemme ohjauksessa!