Mikä on Ava-akatemia?

Ava-akatemia on tulevaisuuteen rohkeasti katsova valmennustalo ja ammatillinen oppilaitos. Yritykset ja työntekijät rakentavat kanssamme pitkälle kantavaa osaamista – omaa tietään menestykseen.

Ava-akatemia – Roads to Excellence

Erityisosaamistamme ovat räätälöidyt valmennukset ja ammatilliset tutkinnot. Ava-akatemiassa opiskelee eri toimialojen osaajia, joita yhdistää halu kehittää itseään esihenkilötyössä, johtamisessa, asiakaspalvelussa ja myynnissä.

Ava-akatemiasta tekijä saa kaikki ammattitaidon osaset – ketterästi, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Meiltä löytyy tietotaito siitä, mistä asioista työntekijän ammattitaito koostuu ja miten tätä kokonaisuutta rakennetaan pala palalta valmiiksi. Lopputuloksena on laadukas valmennuspolku ja viimeisimmällä ammatillisella tiedolla varustettu huippuosaaja.

Ava-akatemiassa voit myös suorittaa anniskelupassin ja hygieniapassin. Järjestämme koulutuksia ja testejä myös yritysryhmille.

Ava-akatemia yli 100-vuotias!

Juuremme ulottuvat aina 1920-luvulle. Meille osaaminen ei ole koskaan ollut vain tietoa: se on myös taitoa ja tapoja navigoida muuttuvissa työn tekemisen muodoissa. Vahvuutemme on ammattitaitoinen ja asiakkaaseen sitoutunut henkilökunta sekä laadukas, jatkuvasti osaamistaan ja menetelmiään kehittävä valmentajaverkosto.

 

Lue lisää:

Ava-akatemian valmennukset

Ava-akatemian ammatilliset tutkinnot

Tutkinto oppisopimuksella 

Ava-akatemia on suuntaa näyttävä kumppani ja valmentaja muuttuvilla työelämän markkinoilla. Lue lisää tutkinnoista ja valmennuksista.