Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto – kaupan osaamisala

Haluatko kehittää myyntitaitojasi? Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto tarjoaa kehittymismahdollisuuden kaupan alan esimies- tai asiantuntijatehtävissä työskenteleville. Tutkinto vahvistaa liiketoimintaosaamistasi monipuolisesti.

Jokaiselle tutkinnon suorittajalle tarjoutuu mahdollisuus oman vastuualueensa liiketoiminnan ja toimintaprosessien kehittämiseen koulutuksen aikana. Myös oman esimiesosaamisen kehittyminen on valmennuksen keskiössä.

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto kaupan osaamisalan painotuksella

sopii henkilöille, jotka työskentelevät kaupan alalla esimies- tai asiantuntijatehtävissä sekä myynnin ja valikoimatyön kehittämistehtävissä. Työtehtäväsi voi olla esimerkiksi myymälä- tai osastopäällikkö, tuoteryhmävastaava, asiakaspalvelu- tai myyntipäällikkö.

Valmennuksen sisältö

Osaamisen hankkimisen polku on jokaiselle opiskelijalle henkilökohtainen. Siihen vaikuttaa opiskelijan aiempi osaaminen sekä valitut tutkinnon osat.

Kaupan osaamisalalla suoritetaan pakollisena tutkinnon osana vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen sekä valinnaisina kaksi tutkinnon osaa seuraavista kokonaisuuksista: ryhmän esimiehenä toimiminen, tuoteryhmän asiantuntijana toimiminen, yksikön myyntityön ja valikoiman kehittäminen sekä kehittämisprojektin suunnittelu ja toteuttaminen.

Tutkintoon voidaan sisällyttää myös tutkinnon osa liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon toiselta osaamisalalta tai jostakin toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta.

Tutkinnon toteutus ja hinta

Tutkinto suoritetaan oppisopimuskoulutuksena työn ohessa opiskelijalle räätälöidyn osaamispolun mukaan. Käytännössä tämä tarkoittaa tutkinnon tarjoaman hyödyn maksimointia osallistujan omassa työssä.

Oppisopimuksena suoritettava tutkinto on osallistujalle maksuton. Lue lisää oppisopimuksesta.

Peruutusehdot

Alle 14 vrk ennen valmennuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 70 euroa toimistokuluja. Ava-akatemia pidättää oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.

Hakuaika on juuri nyt!

Hae tästä tutkintoon!

Lisätietoja

Koulutuspäällikkö, Katja Laurinolli: katja.laurinolli@akatemia.fi, 040 746 0405

Alkavat tutkinnot