Mind & Body – hyvinvointivalmennus

Viime vuosien kriisit ovat asettaneet hyvinvoinnillemme monenlaisia haasteita. Etätyöt, liikkumattomuus, sekä henkinen paine on haastanut jaksamistamme voimakkaasti jo usean vuoden ajan.

Ava-akatemian uudistettu Mind&Body -hyvinvointivalmennus tarjoaa ohjatun tavan tarkastaa henkilöstön hyvinvoinnin tila ja antaa konkreettisia työkaluja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen. Saamamme palautteen perusteella ihmisillä on valtava tarve kohtaamisiin. Yhteiskunnan tilanteen ja rajoitusten salliessa järjestämme tässä hyvinvointivalmennuksessa myös fyysisiä tapaamisia, sillä uskomme myös kohtaamisen ja kosketuksen voimaan.

 

Valmennuksen hyödyt

 • Työnantajana saat konkreettisen valmennuksen mahdollistamaan työntekijöidesi suorituskykyä ja tarjoat työkaluja parempaan vointiin ja palautumiseen
 • Työntekijäsi saavat tuetun prosessin parantamaan elämänlaatuaan ja mahdollistamaan muutoksen
 • Valmennus tarjoaa keinoja tiimisi stressinhallintaan ja palautumisen vahvistamiseen
 • HUCO hyvinvointinavigaattorin avulla työntekijäsi voivat löytää juuri itselleen sopivan hyvinvoinnin polun
 • DRAMMA-mallin avulla työntekijäsi voivat pohtia omia keinojaan palautua psykologisesti
 • Valmennus vahvistaa yksilön minäpystyvyyttä ja konkreettista muutoksen tukemista

 

Stressi ja aivot, Suorituskyky, Palautuminen, Liikunta, Ravinto

 

Kohderyhmä

Hyvinvointivalmennus on tehokas kokonaisuus yritysryhmille, sillä sen on todettu lisäävän hyvää ilmapiiriä osallistujien keskuudessa. Valmennus sopii henkilöille, jotka haluavat kehittää hyvinvointiaan ja palautumistaan.

Aiemmin toteuttamissamme ryhmissä osallistujista suurin osa paransi tottumuksiaan joko liikunnan, unen tai terveellisemmän ravitsemuksen saralla kyselymme mukaan.

 

Hyvinvointivalmennus sisältää

 • 2 x ammatticoachin coahing-tuokioita
 • pätevät valmentajat auttavat työntekijöitäsi rakentamaan oman hyvinvoinninkehittämissuunnitelman ja tukevat heitä tavoitteisiin pääsemisessä
 • itsetuntemuksen lisäämistä
 • palautumisen keinoja
 • HUCO – hyvinvointinavigaattori valmennuksen alussa ja lopussa
 • psykologiseen palautumiseen eväitä antava DRAMMA-malli

 

Valmennuksen toteutus ja hinta

Räätälöimme valmennuskokonaisuuden yrityksen toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Valmennus voi sisältää esimerkiksi 2 lähipäivää ja 4 puolikasta etäpäivää, jotka sijoittuvat kuuden kuukauden aikavälille. Valmennuspäivien välillä suoritetaan harjoittelua ja hyvinvointipäiväkirjan kirjoittamista.

Valmennukseen on mahdollista sisällyttää myös työterveyspalveluiden kautta järjestettäviä palveluita sopimuksen mukaan.

 

Valmentajat

Mirka Kuitunen”Olen saanut perehtyä ihmisen mieleen ja hyvinvoinnin edistämiseen ammatticoachina. Näen, että jokaisella on potentiaalia löytää oman elämänsä parhaat ratkaisut. Rohkaisen pyytämään sparrausapua, siten saa oman potentiaalinsa nopeimmin vapautettua. Jokainen päivä meillä on uusi mahdollisuus tehdä omasta olosta parempi.”

Mirka Redsven, 043 824 3612, mirka.redsven@akatemia.fi

 

 

Katja Laurinolli

 

Katja Laurinolli
Koulutuspäällikkö
040 746 0405
katja.laurinolli@akatemia.fi

 

 

Pyydä tarjousta

 

Ava-akatemia on rohkeasti tulevaisuuteen katsova valmennustalo ja ammatillinen oppilaitos. Olemme suuntaa näyttävä kumppani ja valmentaja muuttuvilla työelämän markkinoilla. Tule rakentamaan kanssamme oma tiesi menestykseen!

Tutustu myös muihin valmennuksiimme!

Alkavat tutkinnot