Tutkinnon osa: Henkilöstötyö

Lähiesimies on parhaimmillaan usean eri alan ammattilainen: tiiminsä johtaja, kannattavuusluvut hallitseva, toimialansa mutkat tunteva ja haluttujen asiakaskokemusten kehittäjä. Tule mukaan virittämään lähiesimiestaitosi iskuun!

Henkilöstötyö on lähiesimiestyön ammattitutkinnon valinnainen tutkinnon osa, jonka laajuus on yhteensä 40 osaamispistettä (koko tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä). Voit täydentää tutkinnon osan koko tutkinnoksi suorittamalla lisäksi 70 osaamispisteen laajuisen pakollisen tutkinnon osan sekä 40osaamispisteen laajuisen valinnaisen tutkinnon osan.  Myös muun ammatti- tai erikoisammattitutkinnon tutkinnon osa voidaan huomioida valinnaisena tutkinnon osana, kun sen laajuus on vähintään 40 osaamispistettä.

Tavoite 

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa valmennettavan lähiesimiestaitoja. Koulutuksen jälkeen ymmärrät yrityksen henkilöstökäytänteet- ja prosessit sekä tuet esihenkilöä henkilöstöjohtamisessa.

Koulutuksen kesto

Koulutus kestää noin 4 kuukautta.

Pääsisältö ja toteutustapa 

Koulutuksen teemat ovat

  • Lähiesimies hyvinvoivan työyhteisön ylläpitäjänä ja kehittäjänä
  • Alan säädökset, erityisesti työlainsäädäntö sekä alan sopimukset ja viranomaismääräykset
  • Organisaation henkilöstökäytänteet
  • Ennakoidut osaamistarpeet

Koulutus muodostuu kahdesta yhden päivän valmennuksesta, joiden välillä harjoitellaan henkilöstötyön vaikuttamisen keinoja omassa työssä.

Valmennus toteutetaan joko Ava-akatemian tiloissa Helsingissä tai Microsoft Teams -toteutuksena. Vaihtoehtoisia koulutuspäiviä on useita, joten ole meihin yhteydessä, niin teemme sinulle sopivan koulutusaikataulun.

Hinta

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, joka on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta. Lue lisää oppisopimuksesta

Kouluttajat 

Johtamisen ja esihenkilötaitojen eri osa-alueiden asiantuntijoita. 

Haluaisitko suorittaa koko lähiesimiestyön ammattitutkinnon. Tutustu koko tutkintoon.

 

HAE TÄSTÄ

Lisätietoja

Koulutuspäällikkö, Henna Salmela: henna.salmela@akatemia.fi, 050 344 7372

Koulutuspäällikkö, Niina Aaltonen: niina.aaltonen@akatemia.fi, 044 491 9425

Ava-akatemia on tulevaisuuteen rohkeasti katsova valmennustalo ja ammatillinen oppilaitos.

Erityisosaamistamme ovat räätälöidyt valmennukset ja ammatilliset tutkinnot. Ava-akatemia on suuntaa näyttävä kumppani ja valmentaja muuttuvilla työelämän markkinoilla.

 

Tutustu myös muihin tutkintoihimme ja valmennuksiimme!

Alkavat tutkinnot