Avan 5 vinkkiä palautumiseen lomalla

Avan 5 vinkkiä palautumiseen lomalla

Monesti loma tulee tarpeeseen. Viime hetkellä, enpä olisi enempää jaksanutkaan, huh! Ja lomafiilis tulee itsestään - tai sitten ei. Aina ei riitä, että kalenterissa lukee: L-O-M-A! Kaikkien kalenterissahan ei edes lue tuota paljon merkityksiä sisältävää sanaa, syystä tai toisesta. Mutta KESÄ on, olkoon kelit mitä vaan, on sinulla lomaa tai ei, missä sitten kesääsi vietätkin. Irtaudu ja palaudu Avan vinkeillä.

Lue lisää

Avan kesäkuun ajankohtaiset uutiset

Avan kesäkuun ajankohtaiset uutiset

Ava-akatemia täyttää tänä vuonna 100 vuotta! Mikset ole kuullut siitä aiemmin? Ehkä siksi, että AVA-instituutti vaihtoi nimensä Ava-akatemiaksi vasta viime vuonna. Työssäkäyvien aikuisten kouluttaminen ja varsinkin uusimpaan tietoon perustuva esimiesvalmennus ovat Avan ydintoimintaa. Meillä tehdään tutkintoja, valmennetaan ja tentitään – työn ohessa ja työtä tehden. Palkkakin juoksee opiskelijoilla siinä sivussa, useimmat kun meillä opiskelevat oppisopimuksella.

Lue lisää

Avan kesäkuun Hän

Avan kesäkuun Hän

Olen Sanna, työskentelen BW-restaurantilla, ravintola Brondassa, vuoropäällikkönä ja lounashovimestarina. Huolehdin, että hommat rullaavat ja myynnillisesti tarkkailen lounaan tilannetta. Opiskelen merkonomiksi Ava-akatemian ja Helsinki Business Collegen yhteisessä liiketoiminnan perustutkinnossa. Opiskelu on ollut alusta asti etäopiskelua.  

Lue lisää