Kuinka rakentaa Linkedin-profiili urapolun tai työnhaun tueksi?

LinkedIn on verkkoyhteisöpalvelu ja verkostoitumisväline; ”työelämän some”, jossa käyttäjät voivat mm. jakaa ansioluettelonsa. Lue vinkit profiilin luomiseen ja verkostosi kasvattamiseen!

Mikä projektin suunnittelussa on tärkeintä? Lue vinkit!

Sanakirjamääritelmän mukaan projekti on ”tarkkaan suunniteltu työ tietyn päämäärän saavuttamiseksi”. Mikä onnistuneen projektin suunnittelussa on tärkeää?

Avan Henna Salmela pesäpallon kunniagalleriaan— mitä laji on antanut ja opettanut?

Ava-akatemian koulutuspäällikkö Henna Salmela on elinikäisen oppimisen ja joukkuepelaamisen puolestapuhuja. Urheilumaailman opit kantavat pitkälle pallokenttien ulkopuolellakin.

Kuinka oppisopimusopiskelu sujui Tilastokeskuksella? Työpaikkaohjaaja ja opiskelija kertovat

Tilastokeskuksen Tiina Vesala ja hänen työpaikkaohjaajanaan toiminut Marjaana Järvensivu kertovat kokemuksiaan lähiesimiestyön ammattitutkinnon suorittamisesta opiskelijan ja työpaikkaohjaajan näkökulmista.  

Mistä löytyy motivaatio jatkuvaan oppimiseen? Kuuntele podcast!

Laitat podcastin pyörimään tai alat lukemaan artikkelia hyödyllisestä aiheesta. Hetken päästä kuitenkin havahdut selanneesi puoli tuntia somefiidejä tai uutissivustoja, etkä muista podcastista tai artikkelista mitään? Tunnistatko tilanteen? 

Suomalaisnuoret arvostavat tutkitusti valmentavaa johtamistyyliä

Valmentava työn johtaminen on johtamistyyli, jonka tavoitteena on vapauttaa johdettavan henkilön potentiaali niin, että tämä saavuttaa tavoitteensa.  Valmentava esihenkilö toimii kuunnellen, kannustaen, kysellen, oivalluttaen ja kohdistaen huomionsa ohjattavan vahvuuksiin.

Myötätunto on tärkeä työkalu työhyvinvoinnin johtamisessa

Työterveyslaitoksen mukaan työhyvinvointi tarkoittaa turvallista, terveellistä ja tuottavaa työtä, jota ammattitaitoiset työntekijät ja työyhteisöt tekevät hyvin johdetussa organisaatiossa. Työntekijät kokevat työnsä mielekkääksi ja palkitsevaksi, ja heidän mielestään työ tukee heidän elämänhallintaansa.

Kiitollisuuden harjoittamisella voit vaikuttaa omaan hyvinvointiisi

Kiitollisuuden yhteys tyytyväisyyteen omaan elämään on havaittu useissa kyselytutkimuksissa. Ava-akatemian markkinointipäällikkö Veera Markkanen kertoo kiitollisuuden harjoittamisen hyödyistä ja kertoo käytännön ohjeita kiitollisuuden harjoittamiseen omassa arjessa.

verkkokauppa

Eetu Karppanen kouluttaa verkkokaupan mahdollisuuksista ja kompastuskivistä

Eetu Karppanen on digitaalisen liiketoiminnan konsultti, joka kouluttaa vierailevana valmentajana Ava-akatemiassa verkkokaupan mahdollisuuksista liiketoiminnan opiskelijoille.

brain based leadership

Brain-Based Leadershipissä perehdytään mielen toimintaan ja suorituskyvyn johtamiseen

Ihmisen mieli on yksi suurimmista mysteereistä. Sen toimintaa ei vieläkään tunneta täysin, eikä kaikkea saada välttämättä koskaan selvitettyäkään.

Mikä on hissipuhe? 6 vinkkiä hissipuheen suunniteluun

Tapaat vieraan ihmisen hississä ja sinulla on muutama minuutti aikaa esitellä itsesi ennen saapumistasi oikeaan kerrokseen. Mitä kerrot? Tästä on kyse hissipuheessa.

9 + 1 vinkkiä videoesittelyn tekoon työnhaussa

Vaikka videoiden käyttö työnhaussa on yleistynyt voi videoesittelyn tekeminen edelleen voi olla loistava tapa erottautua muiden työnhakijoiden joukosta.