Vuosi Avattarena: Niina, koulutuspäällikkö

Koulutuspäällikkö Niinan vuosi on ollut toisenlainen erilainen kuin hän odotti. Lue, mitä miettii Keski-Suomesta Helsinkiin lähityöpäiviksi muuttanut Avatar?

Muutos kohti parempaa alkaa läheltä. Sinusta, minusta, meistä.

Lähiesimies on nimensä mukaisesti se, joka on lähellä; lähellä työtä, lähellä työn tekijää. Ylemmällä rapulla, sillä, josta näkee enemmän, kauemmas ja toivottavasti myös lähelle.

Oppisopimus on kuulemma ilmainen tapa kouluttaa itseään.

– Ilmainen? Voisinkohan minäkin opiskella oppisopimuksella?
Tule maksuttomille UpSkill-virtuaalimessuille ke-to 3.-4.3.2021 klo 9-15 kysymään ja kuulemaan lisää. Messut ovat sekä työnantajille että opiskelunhaluisille.

Lähiesimieskoulutus oli napakymppi Janille!

Kun motivoituneelle henkilölle löytyy oikea koulutus sopivaan aikaan, voi tapahtua yllätyksiä. Jan sai mitä tarvitsi ja enemmän kuin odotti. Eikä maksanut mitään.

Lue, miten kävi automekaanikolle, jonka kaupassa ei myydä autoja.

Tammikuun Hän – Juhana, henkilöstöpäällikkö

Työhön valitaan henkilö, joka on valmis ja pätevä ja osaa hommat heti. Vai valitaanko hänet, joka osaa opetella jatkuvasti uutta, ja haluaa kehittää itseään, työtään ja työympäristöään?
Työ vai opiskelu? Vai molemmat?

juuri nyt otan askeleen

Mitähän kivaa tänä vuonna tapahtuu?

Hyvälle alulle on saatu tämäkin vuosi, eikö? Alulle, juu, ja odotukset ovat ainakin olleet korkealla.
Pari viikkoa takana, millä mielellä olet nyt?

Avan syväsukellus ja rakettilento someen

100-vuotias Ava-akatemia on tehnyt monenlaisia loikkia tänä vuonna. On hypätty digiopetukseen sekä uusien somekanavien maailmaan. Pysyt mukana vain pysymällä mukana!

Mitä näen, kun katson peiliin?

Peilistä katsoo takaisin se, joka sinne katsoo, mutta peilikuvana. Erilaisena siis kuin muut näkevät hänet ja helposti siinä harhaluulossa, että se, mitä hän näkee, on sama minkä muut näkevät. Auts!

Kotipizza ja Ava-akatemia yhteistyössä

Joulukuun Hän – Kotipizzan Suvi-Tuuli

Tavoitteet syntyvät unelmista. Voit saavuttaa asioita, joista aluksi vain haaveilet, kun etenet sopivin askelin oikeaan suuntaan, kohti tavoitettasi.

KahviCharlotta-kahvipaahtimon_Victoria

Marraskuun Hän – kahvilayrittäjä Victoria Nuottanen

Victoria Nuottanen tiesi jo 14-vuotiaana, että hän haluaa oman kahvilan. Unelmasta on tullut totta selkeän vision johdattamana, suunnitelmallisesti ja ahkerasti työtä tehden ja jatkuvasti uutta opetellen.

Ilo_tehda_toita_yhdessa

Myötätunto – johtamisen supervoima

Myötätuntoisella johtamisella on paljon vaikuttavuutta, joka näkyy myös organisaation hyvässä tuloksessa ja asiakastyytyväisyydessä.

Myötätuntoinen johtaja osaa huomioida erilaiset ihmiset.

Etänä, etänä, näytä arkes’!

Etätyö iski tänä vuonna hyökyaallon lailla monille työpaikoille. Olemme joutuneet miettimään uudelleen tapaamme tehdä töitä, viestiä kollegoiden ja sidosryhmien kesken, johtaa ajankäyttöämme. Olemme jopa joutuneet toimimaan kotikutoisina ergonomia-asiantuntijoina työpisteitä tuunatessamme.