Oppisopimusopiskelu antoi ahaa-elämyksiä tiimille! K-kauppias Tom Färd kertoo kokemuksistaan työpaikkaohjaajana

Tom Färd haluaa kannustaa työntekijöitään kouluttautumaan ja antaa mielellään tukea opintoihin. Hän kokee oppisopimuksen toimivaksi malliksi, ja kokee työpaikkaohjaajana toimimisen palkitsevaksi myös ohjaaja ja työnantajan näkökulmasta.

Pekka Pääkkönen suoritti Avassa kaksi tutkintoa ja jatkoi K-kauppiasvalmennukseen “Nämä tutkinnot toimivat hyvänä pohjana”

Intersportin myymäläpäällikkönä toimiva Pekka Pääkkönen suorittaa parhaillaan K-kauppiasvalmennusta. Polku kauppiasvalmennukseen rakentui lähiesimiestyön ammattitutkinnon ja liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon kautta.

Resilienssi-valmennus tarjosi Restelin hallinnolle tukea muutoskyvykkyyden vahvistamiseen

Ava-akatemian Resilienssi-valmennus pureutuu organisaation muutoskyvykkyyden parantamiseen. Viime vuodet ovat olleet haasteellisia ravintola-alalle ja muutoskyvykkyyteen kaivattiin organisaatiossa tukea. Restelin Emilia Haapaniemi kertoo kokemuksia Resilienssi-valmennuksesta.

Eero Kujala eteni Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon kautta LEAD-johtamisvalmennuksen – mitä kokenut esihenkilö sai opinnoista?

Eero Kujalalla on pitkä kokemus esihenkilötyöstä. Mitä oppeja ja työkaluja hän sai LEAD-johtamisvalmennuksesta ja Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnosta? Entä kuinka hän koki oppisopimusmuodon sopivan itselleen?

Menestyvän tiimin salaisuus on psykologisessa turvallisuudessa

Psykologinen turvallisuus on paljon puhuttu ja ajankohtainen aihe. Mitä psykologisella turvallisuudella tarkoitetaan? Kuinka turvallinen ilmapiiri syntyy ja kuinka se vaikuttaa tiimin toimintaan?

Oppisopimus täyttää 100 vuotta! Ava-akatemian koulutuspäällikkö Nella Niemelä kertoo Suomen Oppisopimusosaajat ry:n toiminnasta

Ava-akatemian koulutuspäällikkö Nella Niemelä toimii OPSO ry – Suomen Oppisopimusosaajat ry:n hallituksessa. Ensimmäinen oppisopimuskoulutusta koskeva laki säädettiin vuonna 1923, joten oppisopimus viettää 100-vuotisjuhliaan. Nella Niemelä kertoo OPSO ry:n toiminnasta ja juhlavuoden ajankohtaista aiheista.

Mitä on palvelumuotoilu? 6 vinkkiä palvelumuotoilun periaatteiden hyödyntämiseen työssäsi

Palvelumuotoilulle löytyy lukuisia erilaisia määritelmiä. Palvelumuotoilu saattaakin käsitteenä kuulostaa monimutkaiselta, mutta sen perimmäinen tarkoitus on melko yksinkertainen: parantaa asiakaskokemusta.

Minna Tanska suoritti Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon – kuinka työn ja opiskelun yhdistäminen onnistui?

HR-tehtävissä työskentelevä Minna Tanska suoritti Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon ja on pohtinut seuraavaksi LEAD-johtamisvalmennukseen osallistumista. Kuinka opintojen aikatauluttaminen onnistui?

Avan uusi asiakkuuspäällikkö Kirsi Talikainen esittäytyy

Ava-akatemiassa aloitti tammikuussa uusi asiakkuuspäällikkö Kirsi Talikainen. Kirsillä on pitkä ja monipuolinen kokemus ammatillisesta koulutuksesta sekä asiakkuus- ja sidosryhmätyöskentelystä. Lue Kirsin esittely!

X-, Y- ja Z-sukupolvet työelämässä – mitä ottaa huomioon eri ikäisiä johdettaessa?

Jokainen meistä on yksilö riippumatta siitä mihin sukupolveen kuulumme. Suuria määriä tutkittaessa huomataan kuitenkin, että arvot ja odotukset vaikuttavat sukupolvien taustalla eri tavoilla. Tämä vaikuttaa myös suhtautumisessa johtamiseen ja työelämään.

Tunnetko kuluttajalainsäädännön? Juristi Tuula Sario kertoo, miksi kannattaisi

Tuula Sario on kuluttajaoikeuden juristi ja yrittäjä, jolle kuluttajansuoja on intohimo. Tuula on toiminut Avassa pitkään kouluttajana ja hän kertoo, miksi kuluttajansuojan tunteminen on jokaisen etu.

Iina vei yritysideansa haaveista käytäntöön tutkinto-opintojen avulla

Iina Kuusisto-Leppänen on monialainen ja kokenut yrittäjä, joka syventää osaamistaan suorittamalla liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon Ava-akatemiassa. Miten tutkinnon sisällöt tukevat oman yritystoiminnan kehittämistä ja kuinka oppisopimusopiskelu sopii yrittäjälle?