Mutkatonta kumppanuutta – Ava-akatemia vahvistaa LähiTapiolan esihenkilöosaamista

LähiTapiolalle ja Ava-akatemialle on muotoutunut vahva ja mutkaton kumppanuus. Liiketoimintalähtöinen yhteistyö tarjoaa LähiTapiolan henkilöstölle laadukasta esihenkilökoulutusta ja johtamisvalmennuksia. Konkreettista lisäarvoa syntyy Ava-akatemian tarjotessa LähiTapiolan strategiaan, organisaatioon ja toimintatapoihin sopivia osaamisen kehittämisen keinoja.

Ensihoitaja ja tiimiesihenkilö Iina Pekkarinen: uusia näkökulmia ja käytännön taitoja Leatista

Iina Pekkarinen työskentelee Med Groupilla ensihoitajana. Hän opiskeli Avassa Lähiesimiestyön ammattitutkinnon yhdessä muiden kollegoidensa kanssa. Iina rohkaisee muita harkitsemaan opiskelua, vaikka aiemmista opiskeluista olisikin jo aikaa.

Erilaiset oppimistyylit – tiedettä vai myytti? Lue vinkit tutkitusti tehokkaaseen oppimiseen!

Moni meistä on jossain elämänsä vaiheessa tehnyt testin, jonka tuloksena on saanut kuulla olevansa kinesteettinen, visuaalinen tai auditiivinen oppija. Viime vuosina ajatus pysyvistä oppimistyyleistä on kuitenkin kohdannut kritiikkiä. Yhteen tyyliin jämähtäminen voi oppimisen kannalta olla jopa haitallista.

Mediapersoona ja yrittäjä Ali Jahangiri uskoo tekemällä oppimiseen– mutta kuinka hänestä tuli K-kauppias?

Stand up-koomikkona ja juontajana tunnettu Ali Jagangiri yllätti viime keväänä monet aloittamalla kauppiaana Helsingin keskustassa, Kampin Autotalossa K-market BiiliTalossa. Kuinka Ali päätyi kauppiasuralle ja minkälaisia suunnitelmia hänellä on tulevaisuuden varalle?

Oppisopimus tutuksi! – Usein kysytyt kysymykset oppisopimuksesta

Tiesitkö, että joka vuosi 60 000 kouluttautuu oppisopimuksella yli 150:n eri ammattiin Suomessa? Tai sen, että ensimmäinen oppisopimuskoulutusta koskeva laki säädettiin vuonna 1923, joten oppisopimus täyttää tänä vuonna jo 100 vuotta! Tutustu oppisopimukseen – tässä 22 yleisintä kysymystä ja vastausta oppisopimuksesta.

Kauppias Minna Möller sai opinnoista tukea itsensä ja yrityksensä kehittämiseen

Kauppias Minna Möller suoritti Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon Ava-akatemiassa. Koska aiemmista opinnoista oli kulunut jo aikaa, erityisesti näyttöjen suorittaminen jännitti alkuun. Opinnot sujuivat kuitenkin hyvin, ja Minnan opiskelumyönteinen ilmapiiri heijastui koko työyhteisöön.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto innosti Otto Hoffrenin jatkamaan tradenomiopintoihin – tavoitteena kauppiasura

Kaupan alalla pitkään työskennellyt Otto Hoffren kertoo opiskelustaan ja kokemuksistaan Avan Lähiesimiestyön ammattitutkinnosta. Hän kertoo, miten opiskelu on tukenut hänen suunnitelmiaan kohti kauppiasuraa ja innostanut jatkamaan opintoja.

Yksinyrittäjä Mea Kosonen sai JYET:istä vertaistukea ja oppi itsensä johtamista

Mea Kosonen epäröi aluksi, voiko melko tuore yrittäjä hakeutua Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoon, mutta sai positiivisen vastaanoton. Ryhmän tarjoama vertaistuki osoittautui arvokkaaksi yksin työskentelevälle yrittäjälle. Opiskelu on myös laajentanut kiinnostuksen kohteita ja selkeyttänyt oman yritystoiminnan käytäntöjä.

Ava-akatemia – Burger Kingin luottokumppani

Burger Kingin ja Ava-akatemian pitkäaikainen yhteistyö on tuonut ratkaisuja haasteisiin, jotka liittyvät alalle tyypillisen nuoren työvoiman vaihtuvuuteen ja esihenkilöosaamiseen. Burger Kingin HR Business Partner and Controller Emmi Pekonmaa kertoo, miten kumppanuus on vahvistanut työntekijöiden osaamista ja valmiutta kohdata arjen haasteita.

JYET auttoi luomaan omannäköisen johtamisfilosofian

Toiminnansuunnittelijana toimiva Mika Porvari suoritti Ava-akatemiassa Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon. YAMK- tutkinnon ja esihenkilökoulutuksen jälkeen hän mietti, mitä uutta JYET:in suorittaminen voisi vielä tuoda, mutta yllättyi positiivisesti.

Avan syksy tuo mukanaan oppimisen iloa ja uusia mahdollisuuksia

Syksyn alku herättää monelle yhä aikuisenakin muistoja koulunaloituksesta. Innostusta, jännitystä, ehkäpä selässä komeilee uudenkarhea koulureppu.  

Täysillä tavoitteisiin: Hatice Yarimayn inspiroiva opiskelupolku aikuisena

Hatice Yarimayn opiskeluinto syttyi aikuisena työelämässä, eikä loppua näy. Hän suorittaa Avassa jo toista tutkintoa, liiketoiminnan erikoisammattitutkintoa. Tavoitteena on kauppiaan ura. Hatice haluaa rohkaista muitakin ottamaan ensimmäisen askeleen kohti omia tavoitteita.