verkkokauppa

Eetu Karppanen kouluttaa verkkokaupan mahdollisuuksista ja kompastuskivistä

Eetu Karppanen on digitaalisen liiketoiminnan konsultti, joka kouluttaa vierailevana valmentajana Ava-akatemiassa verkkokaupan mahdollisuuksista liiketoiminnan opiskelijoille.

brain based leadership

Brain-Based Leadershipissä perehdytään mielen toimintaan ja suorituskyvyn johtamiseen

Ihmisen mieli on yksi suurimmista mysteereistä. Sen toimintaa ei vieläkään tunneta täysin, eikä kaikkea saada välttämättä koskaan selvitettyäkään.

Mikä on hissipuhe? 6 vinkkiä hissipuheen suunniteluun

Tapaat vieraan ihmisen hississä ja sinulla on muutama minuutti aikaa esitellä itsesi ennen saapumistasi oikeaan kerrokseen. Mitä kerrot? Tästä on kyse hissipuheessa.

9 + 1 vinkkiä videoesittelyn tekoon työnhaussa

Vaikka videoiden käyttö työnhaussa on yleistynyt voi videoesittelyn tekeminen edelleen voi olla loistava tapa erottautua muiden työnhakijoiden joukosta.

Kuinka teen hyvän ja selkeän CV:n?

CV, eli ansioluettelo, on käyntikorttisi työhaastatteluun. Nykyaikainen CV on visuaalinen ja tuo hakijan persoonaa esille, mutta tärkeintä CV:ssä on kuitenkin sen sisältö. Usein CV toimii hakemuskirjeen tukena ja vastaparina.

Ava-akatemia mukana kehittämässä nuorten aikuisten digitaitoja OSUVA-hankkeessa

OSUVA-hankkeen tavoitteena on parantaa nuorten sekä nuorten aikuisten digitaalisia taitoja työelämävalmiuksien edistämiseksi Etelä-Savossa.

esimiehenä toimiminen

Mitä kaikkea sinä osaatkaan! Oletko kartalla?

Tuntuuko sinusta, että odotukset ja vaatimukset osaamiselle tuntuvat kovenevan. Pätevä ja kätevä monitaituri saa paikan. Se saatat kuitenkin olla sinä.

Koulutusmahdollisuuksien tarjoaminen on työnantajan valttikortti rekrytoinnissa

”Me haluamme olla osaltamme luomassa kulttuuria, jossa kouluttautumiseen suhtaudutaan myönteisesti ja kannustavasti, ” Restelin HR kehityspäällikkö Paula Laanti kertoo. Restel on Suomen suurin ravintolapalveluiden tarjoaja ja osa Tradeka-konsernia.

Annika Pärkkinen sai uusia työkaluja esihenkilötyöhön kätevästi työn ohessa

Espoonlahdessa K-Supermarket Seilorissa leipäosastonhoitajana työskentelevä Annika Pärkinen suoritti lähiesimiestyön ammattitutkinnon Ava-akatemiassa ja sai konkreettisia työkaluja esihenkilönä toimimiseen.

oppiminen

Uutta oppimalla minimoimme murroksen tuomaa tuskaa

Työn murros edellyttää uudenlaisten työn tekemisen muotojen moninaistumista ja yksilön osaamisen kehittymistä ja uudistumista läpi elämän, jopa radikaalilla tavalla. Työuran suuntaaminen toisin on yhä työläs ja suuri prosessi.

työhyvinvointi

Uudistunut Mind & Body-valmennus vastaa ajankohtaisiin työhyvinvoinnin haasteisiin

Jo kaksi vuotta jatkunut pandemia-aika on asettanut työhyvinvoinnillemme monenlaisia haasteita. Etätyö, liikkumattomuus ja henkinen paine on haastanut monen jaksamista. Ava-akatemian uudistunut Mind & Body- valmennus tarttuu juuri näihin ajankohtaisiin haasteisiin.

oppiminen

Minkä ilotta oppii, sen surutta unohtaa

Sanotaan, että urakasta saatava hyöty, hyvä fiilis ja tahdonvoima – kyky hallita omia tekemisiä, kunnes homma on hoidettu – ovat ratkaisevassa roolissa aikuisen ihmisen oppimisessa.