Restelille henkilöstö on tärkein voimavara

Henkilöstö on tärkein voimavaramme!

Ravintola-alalla tuulee! Miten tästä selvitään? Muutoksen tuulet puhaltavat maailmalla muutenkin kuin koronan muodossa, sanoo Restel ravintoloiden henkilöstöjohtaja Marika Mäkelä. Lue, miten Restel on tukenut henkilöstöään korona-aikana.

Helenan_kirja_keskusteluälykkyys

Elämämme tärkein taito: keskusteluälykkyys

Eipä ihme, että Helena Åhmanin kirja ”Keskusteluälykkyys painetilanteissa” voitti tänä vuonna Suomen paras bisneskirja -palkinnon. Kirja on täynnä helmiä, vinkkejä ja viisauksia, joille voi löytyä käyttöä niin työssä kuin kotonakin keskustelu- ja neuvottelutilanteissa. Mitä siis on keskusteluälykkyys?

Kiikaroitko_merkitystä

Työn merkityksellisyyttä etsimässä?

LinkedInia ajankuluksi plärätessäni nousi uutisvirrasta vastaan kirjoitus, jossa kirjoittajan poika oli kesätyöhakemuksessa ilmaissut vahvuudekseen jaksavansa tehdä töitä, vaikka ei kiinnostaisi.
Kova!

Vuosi Avattarena: Niina, koulutuspäällikkö

Koulutuspäällikkö Niinan vuosi on ollut toisenlainen erilainen kuin hän odotti. Lue, mitä miettii Keski-Suomesta Helsinkiin lähityöpäiviksi muuttanut Avatar?

Muutos kohti parempaa alkaa läheltä. Sinusta, minusta, meistä.

Lähiesimies on nimensä mukaisesti se, joka on lähellä; lähellä työtä, lähellä työn tekijää. Ylemmällä rapulla, sillä, josta näkee enemmän, kauemmas ja toivottavasti myös lähelle.

Oppisopimus on kuulemma ilmainen tapa kouluttaa itseään.

– Ilmainen? Voisinkohan minäkin opiskella oppisopimuksella?
Tule maksuttomille UpSkill-virtuaalimessuille ke-to 3.-4.3.2021 klo 9-15 kysymään ja kuulemaan lisää. Messut ovat sekä työnantajille että opiskelunhaluisille.

Lähiesimieskoulutus oli napakymppi Janille!

Kun motivoituneelle henkilölle löytyy oikea koulutus sopivaan aikaan, voi tapahtua yllätyksiä. Jan sai mitä tarvitsi ja enemmän kuin odotti. Eikä maksanut mitään.

Lue, miten kävi automekaanikolle, jonka kaupassa ei myydä autoja.

Tammikuun Hän – Juhana, henkilöstöpäällikkö

Työhön valitaan henkilö, joka on valmis ja pätevä ja osaa hommat heti. Vai valitaanko hänet, joka osaa opetella jatkuvasti uutta, ja haluaa kehittää itseään, työtään ja työympäristöään?
Työ vai opiskelu? Vai molemmat?

juuri nyt otan askeleen

Mitähän kivaa tänä vuonna tapahtuu?

Hyvälle alulle on saatu tämäkin vuosi, eikö? Alulle, juu, ja odotukset ovat ainakin olleet korkealla.
Pari viikkoa takana, millä mielellä olet nyt?

Avan syväsukellus ja rakettilento someen

100-vuotias Ava-akatemia on tehnyt monenlaisia loikkia tänä vuonna. On hypätty digiopetukseen sekä uusien somekanavien maailmaan. Pysyt mukana vain pysymällä mukana!

Mitä näen, kun katson peiliin?

Peilistä katsoo takaisin se, joka sinne katsoo, mutta peilikuvana. Erilaisena siis kuin muut näkevät hänet ja helposti siinä harhaluulossa, että se, mitä hän näkee, on sama minkä muut näkevät. Auts!

Kotipizza ja Ava-akatemia yhteistyössä

Joulukuun Hän – Kotipizzan Suvi-Tuuli

Tavoitteet syntyvät unelmista. Voit saavuttaa asioita, joista aluksi vain haaveilet, kun etenet sopivin askelin oikeaan suuntaan, kohti tavoitettasi.