Avan syksy 2024 – Katso hakuaikataulut

Maksuttomat oppisopimuksella suoritettavat tutkinnot syksyllä 2024

Sosionomi Viivi Alutoin suoritti Lähiesimiestyön ammattitutkinnon alle vuodessa: “Sain vahvistettua vuorovaikutustaitojani esihenkilönä”

Viivi Alutoin työskentelee Mehiläisellä mielenterveyskuntoutujien parissa. Tuore tiiminvetäjä kaipasi tukea esihenkilötyöhön ja haki mukaan suorittamaan Lähiesimiestyön ammattitutkintoa. Opinnot etenivät joustavasti osana työarkea ja mukaan jäi paljon oppeja, joista on hyötyä myös tulevaisuudessa.

Yrittäjä! Tiesitkö, että oppisopimusopiskelijana saat kokeneen mentorin tueksesi?

Mentori on kokenut ja luotettava henkilö, joka tarjoaa tukea, ohjausta ja jakaa omia kokemuksiaan ja osaamistaan. Mentoroinnin tavoitteena on auttaa mentoroitavaa kehittymään haluttuun suuntaan. Hyvältä mentorilta voi saada ajatuksia ja oppeja, joita ei oppikirjoista löydä. Yrittäjä saa mentorin avulla myös vertaistukea ihmiseltä, joka ymmärtää yrittäjän arjen.

Ammattiopisto Luovin opiskelijat loivat Avalle Teams-taustakuvat

Ammattiopisto Luovi on ammatillinen erityisoppilaitos, joka toimii yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Luovin opiskelijat toteuttivat yhteistyössä Ava-akatemian kanssa kevään aikana sujuvasti edenneen valokuvausprojektin.

Onnea kevään valmistuneille! Lähiesimiestyön ammattitutkinnon suorittaneet kertovat opinnoistaan – haku auki myös syksyn toteutukseen!

Ava-akatemian ja WinNovan yhteistyössä toteuttaman Lähiesimiestyön ammattitutkintokoulutuksen ensimmäinen ryhmä on valmistunut. Koulutus toteutettiin kokonaan etänä ja opiskelijoita oli mukana ympäri Suomea.  

Intersportin myymälävastaava Laura Toppinen opiskeli Lähiesimiestyön ammattitutkinnon: “Uuden oppiminen omassa työssä innostaa”

Laura Toppinen toimii Intersport Jumbon myymälävastaavana. Hän on työskennellyt lähiesihenkilönä pian viisi vuotta. Laura suoritti Ava-akatemiassa Lähiesimiestyön ammattitutkinnon yhdessä muiden keskolaisten kanssa K-academyn kautta.

Ava-akatemia selvitti esihenkilöiden kokemuksia työhyvinvoinnista ja tärkeimmistä lähijohtamisen taidoista – lataa tuore julkaisu!

Ava-akatemian tuore selvitys valottaa esihenkilötyön ammattitutkinnon oppisopimusopiskelijoiden ja vasta valmistuneiden näkemyksiä tärkeimmistä lähijohtamisen taidoista ja heidän kokemuksiaan omasta työhyvinvoinnistaan. Selvityksen tavoitteena on tarjota tuoretta tietoa sekä organisaatioiden että yksilöiden johtamistaitojen kehittämisen tueksi.

Webinaari: Palvelumuotoilun klassikko ”Tuplatimantti” auttaa kehittämään palveluita

Palvelumuotoilun klassikkomenetelmä ”Tuplatimantti” auttaa sinua kehittämään ja parantamaan palveluitasi entistä syvällisemmin asiakasymmärryksen kautta. 

Yrittäjä Maria Lempiö sai Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnosta intoa ja uusia ideoita

Sisustusalan yrittäjänä toimiva Maria Lempiö suoritti Ava-Akatemiassa Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon.

Ava-akatemian ja Saskyn yhteistyö vastaa tehokkaasti työelämän tarpeisiin

Ava-akatemia toimii verkostomaisesti vahvistaakseen yhteistyötä muiden koulutuksen järjestäjien kanssa.

Oona Salo sai Lähiesimiestyön ammattitutkinnosta eväitä K-kauppiasvalmennukseen

Oona Salo, 24, kertoo matkastaan Ava-akatemian Lähiesimiestyön ammattitutkinnosta kohti K-kauppiasvalmennusta.

Mitä jokaisen esihenkilön tulisi tietää oppimisvaikeuksista?

Oppimisvaikeudet koskettavat isoa osaa aikuisväestöä, mutta ennakkoluulot ja tiedon puute estävät edelleen monia toteuttamasta omaa potentiaaliaan työelämässä.