Asiakaslupaukset ja arvot

Me olemme asiakkaamme tie menestykseen – Roads to Excellence.
Ava-akatemian arvot ohjaavat päivittäistä tekemistämme, kertovat meistä ja muistuttavat meitä siitä, mihin olemme sitoutuneet.

Hyvä olo

Luomme myönteistä ilmapiiriä ja mahdollistamme onnistumisen kokemuksia työkavereillemme, opiskelijoillemme ja muille sidosryhmillemme. Hyvä olo syntyy reiluudesta, toisten arvostamisesta ja auttamisesta sekä oivalluksista ja onnistumisista.

Kohtaaminen­

Meillä on kuunteleva ja kannustava, valmentava ote kaikessa toiminnassamme. Autamme opiskelijoitamme ja asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteitaan.

Ketteryys

Vastaamme toimintaympäristön vaatimuksiin ja sidosryhmiemme odotuksiin ja tarpeisiin nopeasti ja joustavasti. Olemme voimakkaasti sitoutuneita asiakkaidemme menestymiseen ja oman osaamisemme jatkuvaan kehittämiseen.

Vastuullisuus

Huomioimme toiminnassamme taloudellisen ja lainsäädäntöön perustuvan vastuumme, toimimme reilusti kaikkia sidosryhmiämme kohtaan, kannamme vastuumme ympäristöstä ja kestävästä kehityksestä sekä kunnioitamme monimuotoisuutta, yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Ava-akatemia on tulevaisuuteen rohkeasti katsova valmennustalo ja ammatillinen oppilaitos.

Erityisosaamistamme ovat räätälöidyt valmennukset ja ammatilliset tutkinnot. Ava-akatemia on suuntaa näyttävä kumppani ja valmentaja muuttuvilla työelämän markkinoilla.

Tutustu tutkintoihimme ja valmennuksiimme!