Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, JYET – erikoiskaupan ala

Mietitkö, miten hyvä johtaja johtaa tiimiään jatkuvasti muuttuvassa erikoiskaupan maailmassa? Haluatko edetä vaativampiin erikoiskaupan johtotehtäviin ja kaipaat lisää tietoa ja taitoa johtamiseen? Osaatko tunnistaa omat vahvuutesi ja voimavarasi johtajana?

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto JYET, Joustavasti oppisopimuksella, Mahdollisuus etätyöopiskeluun, Suunniteltu kesto n. 1 vuosi, Laajuus 180 osaamispistettä, Maksuton

JYET on arvostettu tutkinto, joka vahvistaa johtamistaitojasi ja liiketoimintaosaamistasi erikoiskaupan alalla. Koulutus on käytännönläheistä ja työelämälähtöistä. sekä tarjoaa tehokkaita käytännön työkaluja johtamiseen. Pääset kehittämään omia johtamistaitojasi sinulle luodun kehittämisohjelman avulla.

Erikoiskaupan alalle soveltuva valmennuksemme tukee sinua menestymään vaativissa johtamistehtävissä. Tutkinnon suoritettuasi saat todistuksen viralliseen suomalaiseen koulutusjärjestelmään kuuluvasta johtamistutkinnosta.

Hae nyt

 

Kenelle

Koulutus soveltuu sinulle, jos työskentelet erikoiskaupan alalla päällikkö-, johto- tai vaativissa asiantuntijatehtävissä. Olet kenties kauppias, myymäläpäällikkö, ketjupäällikkö, aluepäällikkö tai asiantuntijatehtävissä johtaen esimerkiksi prosesseja tai projekteja. Voit työskennellä esimerkiksi urheilu-, vaate-, kenkä-, huonekalu-, sisustus-, kodinkone-, viihde-elektroniikka-, lemmikkituote- tms. alalla joko vähittäis-, tukku- tai verkkokaupassa.

Opintojen sisältö

Koulutuksessa perehdyt monipuolisesti seuraaviin erikoiskaupan johtamis- ja yritysjohtamisen teemoihin:

 • Brain-based Leadership
 • Omien johtamistaitojen kehittäminen
 • Valmentava johtaminen
 • Strateginen johtaminen
 • Muutoksessa johtaminen
 • Talouden johtaminen
 • Psyko- ja ryhmädynamiikka johtamisessa
 • Palvelumuotoilu
 • Työlainsäädäntö ja sopimusjuridiikka
 • Verkostojen ja asiakkuuksien johtaminen
 • Työhyvinvoinnin johtaminen
 • Oman johtamisen kulmakivet, Yhteisöllisyys ja dialoginen johtaminen

Saat johtamistaidoistasi 360°-palautetta, jonka pohjalta sinulle räätälöidään henkilökohtainen johtamistaitojen kehittämisohjelma. Lisäksi osallistut Leadership Challenge -harjoitukseen, jossa otat tuntumaa henkisen vahvuuden ja suorituskyvyn kehittämiseen, ja viet vahvuutesi ja voimavarasi hyötykäyttöön.

 

Aikataulu

Koulutuksen kokonaiskesto on noin 1 vuosi.

Tutkinnon toteutus

Kokonaisuus koostuu koulutuspäivistä (valtaosa päivistä toteutetaan etäyhteydellä), itsenäisestä verkko-opiskelusta sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta.

Koulutuspäivien määrä vaihtelee henkilökohtaisen opiskelusuunnitelmasi mukaisesti. Koulutuksen alussa kartoitamme tämänhetkisen osaamisesi ja ammatillisen kokemuksesi, jonka pohjalta laadimme sinulle henkilökohtaisen opiskeluohjelman. Tutkinnon kokonaislaajuus on 180 osaamispistettä.

Hinta

Oppisopimuksena suoritettava tutkinto on osallistujalle maksuton. Lue tästä lisää oppisopimuksesta!

Webinaari psykologisesta turvallisuudesta johtamisessa

Psykologisen turvallisuuden teema on osa JYET opintoja. Katso webinaari, jossa Ava-akatemian koulutuspäällikkö Mirka Redsven jakaa parhaat vinkkinsä psykologisen turvallisuuden rakentamiseen työyhteisössä.

Webinaarin aikana opit mm.

 • Tunnistamaan omia toimintatapojasi ja niiden vaikutuksia psykologisen turvallisuuden muodostumiseen
 • Mitä tiimiläistesi mielessä tapahtuu kun heillä on psykologisesti turvallinen olo vs. kun heillä on turvaton olo
 • S.A.F.E.T.Y.™ -mallin, joka auttaa työstämään psykologisen turvallisuuden eri osa-alueita

KATSO TALLENNE TÄSTÄ

 

 

Onko kysyttävää? Ota yhteyttä!

Sanna LaaksonenSanna Laaksonen
Koulutuspäällikkö
040 553 4668
sanna.laaksonen@akatemia.fi

 

Nella Niemelä
Koulutuspäällikkö
0400 792 241
nella.niemela@akatemia.fi

 

Outi DorsénOuti Dorsén
Koulutuspäällikkö
040 506 2952
outi.dorsen@akatemia.fi

 

 

Katso alta video, jossa koulutuspäällikkö kertoo johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnosta ja kuulet myös opiskelijoiden ajatuksia opinnoista

Hae tästä tutkintoon!

Ava-akatemia on tulevaisuuteen rohkeasti katsova valmennustalo ja ammatillinen oppilaitos.

Erityisosaamistamme ovat räätälöidyt valmennukset ja ammatilliset tutkinnot. Ava-akatemia on suuntaa näyttävä kumppani ja valmentaja muuttuvilla työelämän markkinoilla.

 

Tutustu myös muihin tutkintoihimme ja valmennuksiimme!

 

Alkavat tutkinnot