Tiktok-akatemia

Millaisia mahdollisuuksia oma henkilöbrändi ja mielenkiintoinen sisältö somessa voisi avata sinulle? Somevastuuta työpaikallasi? Kaupallisia yhteistyökuvioita?  
Millaisen brändin sinä haluaisit luoda itsellesi? 

Päästä luovuutesi valloilleen ja tuo persoonasi, taitosi, huumorisi ja mielipiteesi esille Tiktokissa!  

Tiktok on loistava kanava kehittää luovuutta ja sisällöntuotantotaitoja rennolla fiiliksellä. Tiktokissa sinulla on mahdollisuus tavoittaa valtava määrä silmäpareja – nopeasti! 

Nämä taidot ovat erittäin arvokkaita tämän päivän työelämässä ja herättävät kiinnostusta työnantajissa sekä yhteistyökumppaneita etsivissä yrityksissä. 

Tartu nyt ainutlaatuiseen tilaisuuteen saada henkilökohtaista ohjausta oman brändin kehittämisessä!  

Osallistuminen on ilmaista Ava-akatemian opiskelijoille, koska haluamme auttaa opiskelijoitamme menestymään työelämässä. Ohjaajanasi toimii Ava-akatemian markkinointikoordinaattori Veera Markkanen, jolla on vuosien kokemus sisällöntuotannosta eri somekanavissa. 

Tutustu Ava-akatemian Tiktokkiin täältä!

Mitä Tiktok-akatemia sisältää? 

Saat ohjausta:

  • Tiktok kanavasi sisällön ideoimiseen 
  • Brändi-ilmeen suunnitteluun ja toteutukseen Tiktokissa 
  • Vinkkejä tiktok-videoiden kuvaamiseen 

Tapaamiset:

  • Tapaamme kerran kuussa etäyhteyksien välityksellä  
  • Sinun on mahdollista varata henkilökohtainen 30 minuutin ohjaus kerran kuussa 
  • Voit olla mukana niin kauan kuin haluat. Suosittelemme, että osallistut tapaamisiin ainakin siihen asti, että olet päässyt hyvin vauhtiin sisällöntuotannossa.  

Sinustako brändilähettiläs?

Etsimme opiskelijoita, jotka haluaisivat toimia tutkintonsa brändilähettiläinä ja tehdä kaupallista yhteistyötä kanssamme kertomalla suorittamasta tutkinnostaan somekanavissaan.

Oletko se sinä?

Osallistumalla Tiktok-akatemiaan sinulla on loistava mahdollisuus kehittää someosaamistasi ja päästä toimimaan Ava-akatemian brändilähettiläänä. 

Alkavat tutkinnot