Uudet avattaret Elina ja Outi esittäytyvät

Uutta osaamista Avassa!
Lokakuun alussa saimme tiimiimme kaksi uutta vahvistusta.

Lue, keitä he ovat, millaisia fiiliksiä ensimmäiset työviikot ovat heissä herättäneet ja mitä uutta he tuovat Avaan.

Elina

Liityin Ava-akatemian taitavaan joukkueeseen lokakuun alussa. Vastaanotto on ollut lämmin ja kannustava.

Tässä porukassa ei kukaan jää yksin, vaan yhdessä tehdään ja porukalla onnistutaan. Toivon, että pystyn tuomaan Ava-akatemiaan sellaista osaamista, kokemustaustaa ja verkostoja, jotka täydentävät olemassa olevaa ja vahvistavat tulevaisuuden kehittämistä.

Siirryn tehtävään Diakonia-ammattikorkeakoulusta, jossa olen toiminut neljän vuoden ajan palvelujohtajana ja vastannut kirjasto-, opiskelija- ja ICT-palveluiden kokonaisuudesta. Vastuulleni on kuulunut laatutyö ja tiedolla johtamisen kehittäminen. Taustani on vahvasti koulutuksen ja oppilaitosyhteistyön kentällä. Aikaisemmin olen toiminut koulutusyhteistyön asiantuntijana sekä opettajana ja tutkijana korkeakoulusektorilla.

Minua innostaa ajankohtainen työelämän ja johtamisen tutkimus sekä sen soveltaminen käytännön kehittämiseen.

Olen tutkinut työn merkityksellisyyden kokemuksia sekä myötätunnon roolia työelämässä. Tutkimusprojektimme Helsingin yliopistossa Myötätunnon mullistava voima työelämässä (CoPassion) oli vaikuttava, sillä uskon, että sen myötä syveni ymmärrys myötätunnon, tarkoituksen ja merkityksellisyyden sekä tunnetaitojen roolista suomalaisissa työyhteisöissä ja johtamisessa.

Minulla on kaksi alakouluikäistä poikaa ja aviomies. Asumme Espoossa ja poikamme harrastavat innokkaasti jääkiekkoa. Itse harrastan juoksua, kuntosalia ja minusta on ihana käydä teattereissa ja museoissa. Hyvä kirjan lukeminen ja maukkaasta kahvista nauttiminen ovat tähtihetkiä.

Kohtaamisiin Ava-akatemian koulutuksissa ja valmennuksissa tai vaikkapa uusien ideoiden sparrailupajoissa.

 

Outi

Liityin Avan tiimiin lokakuun alussa ja on ollut todella motivoivaa tutustua tiimiin ja uuteen tehtävääni, olenpa päässyt jo mukaan valmennuksiinkin heti ensimmäisellä viikolla. Olen todella innoissani mahdollisuudesta työskennellä eri koulutusten ja valmennusten parissa Avassa.

Taustaltani olen kauppatieteiden maisteri sekä kansainvälisen johtamisen maisteri (CEMS MIM). Työurallani olen toiminut mm. koulutuspäällikkönä, opetus- ja ohjaustehtävissä sekä useissa markkinoinnin ja myynnin rooleissa eri toimialoilla.

Intohimoni on auttaa ihmisiä kehittämään osaamistaan ja saada organisaatiot toimimaan kannattavasti, tehokkaasti ja tavoitteet saavuttaen.

Työhyvinvoinnista huolehtiminen ja esimiestyön menestyksekäs hoitaminen palvelee kaikkia, sillä hyvinvoiva henkilökunta on tuottava ja tehokas. Osaamisen kehittämisen ulottuvuudet kytkeytyvät myös yksilöiden itsetuntemuksen ja uraohjauksen tukemiseen. Organisaatiokulttuuriin panostaminen ja osaamisen kehittämisen systemaattinen johtaminen linkittyvät suoraan organisaation tuloksiin.

Asun aviomieheni ja kahden lapsemme kanssa Kauniaisissa ja vapaa-aika sujuukin pääosin perheen ja ystävien seurassa. Lukeminen sekä musiikki, erityisesti laulaminen, ovat harrastuslistani kärjessä.

Avassa iloitsen erityisesti mahdollisuudesta yhdistää osaamisen ja työyhteisön kehittämisen asiantuntijuuttani, ohjaus- ja valmennuskokemustani sekä liiketoiminnan ymmärrystäni monipuolisella ja merkityksellisellä tavalla asiakkaidemme hyödyksi.

Koska asiakkaiden tarpeiden ja toivomusten ymmärtäminen on kaiken toimintani perusta, kuulen mielelläni juuri sinun ja organisaatiosi terveiset.
Otathan yhteyttä, mikäli voin olla avuksi!

Alkavat tutkinnot