Avan syksy tuo mukanaan oppimisen iloa ja uusia mahdollisuuksia

Syksyn alku herättää monelle yhä aikuisenakin muistoja koulunaloituksesta. Innostusta, jännitystä, ehkäpä selässä komeilee uudenkarhea koulureppu.  

Vaikka aikuisena opiskelussa on jotain samaa, paljon on myös muuttunut. Aikuisena opiskelu on vapaaehtoista ja jokainen voi itse määritellä, mitä haluaa oppia ja mikä palvelee omia tavoitteita parhaiten.  

Mikä on seuraava askel urallani? Minkälaista tukea tarvitsisin ammatillisen kasvuni kannalta? Aikuisena opintopolut joustavat ja nivoutuvat työ- ja henkilökohtaiseen elämään. Eivätkä opintoajatkaan enää seuraa vuodenkiertoa – uudet opinnot voi aloittaa mihin aikaan vuodesta tahansa.  

Oppiminen saa kuitenkin edelleen parhaimmillaan voimansa lapsenomaisesta innostuksesta ja uteliaisuudesta uuden oppimista kohtaan. Kun tähän yhdistetään omat henkilökohtaiset tavoitteet ja sisäinen motivaatio, puhuvat tulokset puolestaan.  

Avassa syksy on alkanut odottavaisella ja innostuneella mielellä. Uudet hakijat tuovat mukanaan uutta innostusta, ja vanhoja tuttuja on mukava kohdata. Rakennamme syksyä aiempien onnistumisten ja oppien pohjalta. Yhdessä tekeminen, toisilta oppiminen ja uusien ideoiden kokeilu ovat syksyn keskeisiä teemoja.  

Etenkin opiskelijoidemme upeat onnistumiset ja kasvutarinat innostavat meitä kaikkia. Kun pääsee seuraamaan uusia oivalluksia, valmistumisia, jatko-opintoja, uusia työuria ja omien rajojen ylittämistä, voi kokea tekevänsä työtä, jolla on merkitystä.  

Onko sinulla uusia tavoitteita työn tai opintojen suhteen? Älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä tukemassa sinua matkalla kohti tavoitteitasi!  

Toivotamme kaikille opiskelijoillemme ja yhteistyökumppaneillemme avointa mieltä ja intoa uuden oppimisen tiellä.  

Tehdään yhdessä tästä syksystä inspiroiva ja antoisa! 

 

Lämpimin terveisin, 

Avalaiset 

 

P.S. Muista seurata Avaa myös LinkedInissä, niin pysyt ajan tasalla kuulumisistamme ja uusista opintomahdollisuuksista! 

 

Alkavat tutkinnot