Avan syksy 2024 – Katso hakuaikataulut

Maksuttomat oppisopimuksella suoritettavat tutkinnot syksyllä 2024

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto – Hae 16.8.2024 mennessä! Lue lisää

Pääosin etänä suoritettavassa JYETissä pääset opiskelemaan mm. strategista johtamista ja toiminnan kehittämistä, henkilöstön johtamista, talouden johtamista ja muutoksessa johtamista. Mukana myös supersuositut aiheet: brain-based leadership ja resilienssi! Katso koko sisältö ja hae maksuttomaan koulutukseen!

 

Liiketoiminnan ammattitutkinto – Hae 8.9.2024 mennessä!

Opit talouden hallintaa, vahvistat ratkaisukeskeistä työskentelytapaa sekä saat keinoja toimia työssäsi koko työyhteisösi myönteistä ilmapiiriä edistäen. Tutkinto takaa sinulle jatko-opintokelpoisuuden ja saat todistuksen osaamisestasi liiketoiminnan alalla.

Liiketoiminnan ammattitutkinto, myyjä

Liiketoiminnan ammattitutkinto, palvelu- ja ravintola-ala

 

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, kaupan ala – Hae 11.9.2024 mennessä! Lue lisää

Etänä suoritettava kaupan henkilöstölle suunnattu liiketoiminnan erikoisammattitutkinto käynnistyy Ava-akatemiassa tutkintoinfolla 30.9.2024. Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto tarjoaa kehittymismahdollisuuden kaupan alan esihenkilö- ja muissa tehtävissä työskenteleville. Tutkinto vahvistaa liiketoimintaosaamistasi monipuolisesti. Koulutus sisältää Microsoft Teams -etäpäiviä, työssäoppimista sekä itse opiskelua. Oppisopimuksella suoritettava tutkinto on sinulle maksuton.

 

Liiketoiminnan perustutkinto – Hae 23.9.2024 mennessä! Lue lisää

Liiketoiminnan perustutkinto (merkonomi) sopii asiakaspalvelussa toimiville, myyjille, yrittäjille ja hotellissa, ravintolassa tai liikenneasemilla työskenteleville sekä logistiikka-alalla toimiville. Työtehtäväsi liittyvät esim. asiakaspalveluun, myyntiin tai markkinointiin. Peruskoulun jälkeistä tutkintoa ei vaadita, mutta alan työkokemus on eduksi.

 


Loppuvuoden hakukalenteri tulossa, pysy kuulolla!

 

Oppisopimuksella opiskelu on maksutonta

Ava-akatemian tutkinnot suoritetaan oppisopimuksella, joten ne ovat maksuttomia niin opiskelijalle kuin työnantajallekin. Katso videolta, mitä oppisopimus tarkoittaa ja mitä se vaatii.

Katso video Youtubessa

 

Tutkinnot ja valmennukset organisaatioille

Järjestämme myös räätälöityjä ryhmiä organisaatioille. Lue lisää koulutuskumppanuudesta 

Alkavat tutkinnot