Johtamisen erikoisammattitutkinto

JETin suurin anti on ollut matka itseen.

”JETin suurin anti on ollut matka itseen. Se on herättänyt ajattelemaan, kyseenalaistamaan ja pohtimaan omia työskentelytapoja sekä omien luonteenpiirteiden vaikutusta johtamistapaan. Vaikka JETissä käydään läpi myös tuttuja asioita, teorioita ja työkaluja, niin erilaiset itsearviot, testit ja kehityshaasteet ovat pysäyttäneet ajattelemaan ja auttaneet reflektoimaan omaa toimintaa. Joku on joskus sanonut, että vain tuntemalla ja hyväksymällä omat vahvuudet ja heikkoudet voit olla hyvä johtaja ja esimies.”

Sanna Pekkola, Business Development Manager

K-Market, hyvinvointivalmennus

Valmennuksesta oli hyötyä niin yksilö- kuin ryhmätason hyvinvoinnin kehittämisessä.

”K-Marketin ketjuyksikön organisaatiolle vuosien 2017–2019 aikana toteutettu räätälöity hyvinvointivalmennus tuki hyvin henkilöstömme hyvinvointia organisaation muutosvaiheessa. Valmennuksesta oli hyötyä niin yksilö- kuin ryhmätason hyvinvoinnin kehittämisessä. Erityisesti erilaisuuden ymmärtäminen näkyy nyt avoimuutena ja hyvänä vuorovaikutuksena.”

Jesper Åberg, toimitusjohtaja, K-Market

Johtamisen erikoisammattitutkinto

Tutkinnon suorittaminen sujui hyvin jouhevasti elämäntilanteen muutoksista huolimatta

”JETin suorittaminen oli ajatuksia herättävää ja mukavaa vaihtelua hektiseen normityöhön markkinointi- ja viestintäpäällikkönä. Lähipäivinä oli avartavaa keskustella muiden kanssa johtamisen eri teemoista. Tutkinnon suorittaminen sujui hyvin jouhevasti elämäntilanteen muutoksista huolimatta – kiitos Ava-akatemian joustaville ohjaajille ja opiskelumenetelmille.”

Liisa Humalamäki, markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Kesko Oyj

Valmennus on käytännönläheistä ja osallistavaa, kun se samalla pohjautuu tuoreeseen osaamiseen.

”Olemme toteuttaneet yhteistyössä Ava-akatemian kanssa johtamisen erikoisammattitutkinnon noin 350:lle K-ryhmän esimiehelle ja kouluttaneet 900 työpaikkaohjaajaa K-kauppoihin. Yhteistyö on sujuvaa ja asiakasta kuuntelevaa. Valmennus on käytännönläheistä ja osallistavaa, kun se samalla pohjautuu tuoreeseen osaamiseen. Valmennusten tulokset sekä välittömänä palautteena että vaikuttavuutena ovat olleet hyvät.”

Pirjo Kostiainen, Kesko Oyj

Restel Oy

Tiiviin yhteistyön tuloksena Ava-akatemia on pystynyt tukemaan meitä sekä henkilöstön että koko toimintakulttuurin kehittämisessä.

”Meille ehdoton etu on Ava-akatemian ketteryys valmennusten räätälöinnissä. Restelille on rakennettu useita yritysräätälöityjä ratkaisuja esimies-, myynti- ja palveluvalmennuksiin. Tiiviin yhteistyön tuloksena Ava-akatemia on pystynyt tukemaan meitä sekä henkilöstön että koko toimintakulttuurin kehittämisessä. En malta olla nostamatta esille kuinka upea, sitoutunut ja motivoitunut valmentajakaarti Ava-akatemialta löytyy!”

Marika Mäkelä, HR Johtaja, Restel Oy