Älä osta mitään -hyväntekeväisyysviikko 20.-26.11.2023

Meille avalaisille opiskelijoiden kokonaisvaltainen hyvinvointi on sydämen asia. Haluamme olla rakentamassa parempaa työelämää meidän nykyisille ja tuleville opiskelijoillemme.

Hae suorittamaan Ava-akatemian perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkintoa 20.-26.11.2023 välisenä aikana.

Lahjoitamme jokaisesta uudesta tutkinto-opiskelijasta 50€ Mieli ry:lle.

 

Ava-akatemian maksuttomat, oppisopimuksella toteutettavat tutkinnot

Johtamisen ja esihenkilötyön tutkinnot

Kehitä johtamistaitojasi ja nosta urasi uudelle tasolle! Opinnot auttavat sinua mm. etenemään vaativampiin johtamistehtäviin, kehittämään omaa johtamistyyliäsi erilaisilla työkaluilla ja strategioilla sekä saamaan itsevarmuutta johtamiseen!

Liiketoiminnan tutkinnot

Vie bisnestaitosi uudelle tasolle! Opinnot auttavat sinua kehittämään omia sekä työyhteisösi toimintamalleja ja siten tekemään parempaa tulosta! Opinnot suunnitellaan juuri sinun tarpeisiin sopiviksi, jotta ne tehokkaasti edistävät urakehitystäsi.

 

Maksuton oppisopimuskoulutus

Oppisopimuskoulutus on mahtava väylä itsensä sekä koko työyhteisön kehittämiseen. Sinä hyödyt, samoin työnantajasi ja työyhteisösi, kun tuot uusinta tietoa ja vahvistunutta osaamista työhösi. Oppiminen on kivaa ja se antaa uutta pontta ja itseluottamusta tekemiseen ja olemiseen!

Ava-akatemiassa oppisopimuskoulutus on maksutonta ja pääosa oppimisesta tapahtuu käytännönläheisesti omalla työpaikalla, omissa työtehtävissä. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukee joko lähi- tai verkko-opetus sekä itsenäinen, ohjattu opiskelu. Tarvitset työpaikan voidaksesi opiskella oppisopimuksella. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta.

Ava-akatemia on rohkeasti tulevaisuuteen katsova valmennustalo ja ammatillinen oppilaitos. Olemme suuntaa näyttävä kumppani ja valmentaja muuttuvilla työelämän markkinoilla. Tule rakentamaan kanssamme oma tiesi menestykseen! 

Tutustu myös valmennuksiimme!