Valitse sivu

Facebook-sivun ylläpitäjä voi seurata Facebook-sivun kävijämääriä ja sivun aikaansaamaa vuorovaikutusta Insights-kävijäseurannan avulla. Facebook Insights-kävijäseurantaan on nyt lisätty uusi julkinen mittari ”Puhuu tästä”,  joka näkyy sivulla tykkääjien kokonaismäärän alapuolella. Puhuu tästä – luku kertoo niiden henkilöiden lukumäärän, jotka ovat olleet tekemisissä Facebook-sivun kanssa viimeksi kuluneiden 7 vuorokauden aikana.

Uusia mittareita Facebook-kävijäseurantaan

Facebook Insights-kävijäseuranta on uudistumassa, ja sen avulla on jatkossa mahdollista seurata tarkemmin erityisesti Facebook-sivun aikaansaamaa vuorovaikutusta.

Kaiken kaikkiaan neljä tunnuslukua näkyy jatkossa Facebook Insights-kävijäseurannan avaussivulla:

  • Tykkäämiset yhteensä (sivusta tykänneiden henkilöiden kokonaismäärä)
  • Tykkääjien kaverit (kertoo Facebook-sivulla julkaistun sisällön teoreettisen kokonaisyleisön, joka muodostuu tykkääjien Facebook-kavereista)
  • Puhuu tästä (viimeisen 7 vuorokauden aikana sivun sisällön kanssa vuorovaikutuksessa olleiden henkilöiden lukumäärä. Vuorovaikutus voi olla sivujulkaisusta tykkääminen, kommentointi, Seinälle kirjoittaminen tai tapahtumakutsuun vastaaminen)
  • Kokonaistavoittavuus viikon aikana (sivun sisällön viikon aikana tavoittamien Facebookin käyttäjien määrä)

Vuorovaikutus on tärkeämpää kuin pelkkä tykkääminen

Uudistuksen tarkoituksena on parantaa Facebook-sivun ylläpitäjien mahdollisuuksia seurata sivulla julkaistujen tilapäivitysten tavoittavuutta ja niiden aikaansaamaa vuorovaikutusta. Lähtökohtana on, että Facebook-sivun markkinointitehon kannalta vuorovaikutus on tärkeämpää kuin pelkkä Tykkää-napin painallus.

Facebook-sivu ei toimi markkinoinnin välineenä samalla logiikalla kuin ilmoitus keltaisilla sivuilla, vaan sen hyöty syntyy aktiivisesta uuden sisällön julkaisemisesta ja sisällön saamasta palautteesta.Markkinoijilla on kehittyneemmän kävijäseurannan ansiosta paremmat mahdollisuudet oppia julkaisemaan Facebook-sivullaan sellaista sisältöä, joka kiinnostaa ja herättää keskustelua.

Tehovalmennus Facebook-sivujen ylläpitäjille Vantaalla 25.10.2011

Suosittu koulutuspäivä jo kolmannen kerran tänä syksynä, muutama mahtuu vielä mukaan.
Toimi nyt ja varaa paikkasi Ratekoulutuksen sivuilta.