GoToWebinar – kokeile 30 pv maksutta

GoToWebinar on maailman suosituin webinaarijärjestelmä ja ammattilaisten valinta. Toteuta rajattomasti webinaareja ilman ohjelmistoasennuksia tai IT-osaston tukea.citrix gotowebinar

Kokeile webinaarin järjestämistä helposti ja sitoumuksetta

Haluamme tehdä webinaareihin tutustumisen sinulle niin helpoksi kuin mahdollista. Tilaa maksuton 30 päivän GoToWebinar -kokeilulisenssi ja kokeile webinaarien järjestämistä käytännössä.
citrix gotowebinar maksuton 30 pv kokeilu

Maksuton 30 päivän kokeilulisenssi sisältää kaikki GoToWebinar-järjestelmän ominaisuudet, joten saat sen avulla hyvän käsityksen siitä, miten helppoa webinaarien toteuttaminen on, kun käytössä on oikeat välineet.

GoToWebinar -järjestelmä on pilvipohjainen ja sitä hallinnoidaan selaimella, joten pääset kokeilemaan ensimmäisen webinaarin järjestämistä heti, kun olet saanut käyttäjätunnuksesi. Laite- ja ohjelmistoasennuksia ei tarvita, ainoastaan pieni maksuton apuohjelma ladataan työasemallesi ensimmäisen kerran, kun käytät GoToWebinaria.

Voit järjestää kokeilujakson aikana rajattomasti webinaareja.

Maksimi osallistujamäärä kokeilulisenssillä järjestettävissä webinaareissa on 10 henkilöä per webinaari.

Mukana myös GoToMeeting

Kun tilaat GoToWebinar -järjestelmän kokeilulisenssin, saat sen mukana kokeiltavaksi myös GoToMeeting -järjestelmän. GoToMeetingillä pidät verkkokokouksia niin usein kuin on tarvetta. Myös 6 henkilön videoneuvottelut onnistuvat ilman erikoisjärjestelyjä, riittää kun osallistujilla on käytössään web-kameralla varustettu työasema.

Ota yhteyttä ja aloita maksuton kokeilu

Kokeile GoToWebinar -järjestelmää maksutta 30 päivän ajan. Soita Jari Juslén 050 3566 250 tai lähetä yhteydenottopyyntö tältä sivulta löytyvällä lomakkeella.

Sinulle luodaan tilauksesi jälkeen käyttäjätunnukset, joiden avulla pääset heti kokeilemaan webinaarin järjestämistä. Voit järjestää kokeilun aikana niin monta webinaaria kuin haluat.

Tilaa tästä maksuton 30 päivän GoToWebinar -kokeilu

Tilaa maksuton GoToWebinar-kokeilulisenssi alla olevalla lomakkeella.

Otan yhteyttä mahdollisimman pikaisesti saatuani viestisi.

Jari Juslén


GoToWebinar – maksuton kokeiluAkatemia 24/7 Oy on GoToWebinar -tuotteiden jälleenmyyjä Suomessa. Meiltä saat tarpeitasi vastaavan GoToWebinar-järjestelmän, käyttöopastuksen ja tarvittaessa webinaarien ja kokousten järjestelyt avaimet käteen -palveluna.

GoToWebinar on LogMeIn Inc -yhtiön rekisteröity tavaramerkki.

Situation: FUBAR