Miten osallistun webinaariin?

GoToWebinar -järjestelmällä toteutettuun webinaariin osallistuminen on helppoa. Tarvitset vain Windows- tai Mac -työaseman, jolta on yhteys internetiin. Äänentoistoa varten on oltava kuulokkeet tai kaiuttimet.

Voit osallistua myös iPadilla/iPhonella tai Android-tabletilla/älypuhelimella. Tarvittava maksuton GoToWebinar-sovellus on tällöin ladattava sovelluskaupasta ja asennettava ennen osallistumista.

Saat henkilökohtaisen osallistumislinkin sähköpostissa

Varattuasi paikan koulutuswebinaariin saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin, joka sisältää henkilökohtaisen osallistumislinkin webinaariin.

Linkki näyttää alla olevan esimerkin mukaiselta:

Webinaarin osallistumislinkki

Klikkaa linkkiä päästäksesi mukaan webinaariin

Kirjaudu sisään webinaariin klikkaamalla osallistumislinkkiä tilaisuuden ilmoitettuna ajankohtana. Paikalla kannattaa olla ajoissa, jotta ehdit rauhassa asettua kuuntelemaan esitystä. Jos osallistut webinaariin ensimmäistä kertaa, kirjautuminen kestää hieman kauemmin työaseman valmistelun vuoksi. Lisäohjeita on alempana.

Huomioitavaa ensimmäisellä osallistumiskerralla

Webinaariin liittymiseen tarvittava pieni lisäohjelmisto ladataan ja asennetaan useimmiten automaattisesti sen jälkeen, kun olet klikannut osallistumislinkkiä. Jos ohjelmien automaattinen asentaminen on työasemallasi estetty, sinun on ensin itse ladattava osallistumiseen tarvittava pieni ohjelmisto painamalla Download GoToMeeting -linkkiä. Ohjelmisto ladataan ja asennetaan, minkä jälkeen kirjautuminen webinaariin käynnistyy.

Varmista, että tietokoneessasi on äänentoisto

Tietokoneessasi on oltava kaiuttimet tai kuulokkeet, jotta voit kuunnella webinaarien esitykset. Mikrofonia et tarvitse osallistumiseen – tosin joissakin webinaareissa sen avulla voi esittää myös suullisia kysymyksiä.

Haluatko testata yhteyden toimivuuden ennakkoon?

Jos et ole aikaisemmin osallistunut webinaariin käyttämältäsi työasemalta, voit varmistaa yhteyden toimivuuden napsauttamalla alla olevaa linkkiä (avautuu uuteen ikkunaan).

Jos saat pyynnön ladata GoToMeeting -> hyväksy pyyntö.

Testaa yhteyden toimivuus työasemaltasi

Onnistuneen kirjautumisen merkkinä näet alla olevan kuvan mukaisen ilmoituksen. Voit sulkea yhteyden.

GoToMeeting testiyhteys

Kysymyksiä?

Voit esittää kysymyksesi tästä tai soittaa 050 3566 250.

Tervetuloa webinaariin!

Situation: FUBAR