GoToWebinar -webinaarijärjestelmä – järjestä webinaareja helposti

Akatemia 24/7 Oy toimii Suomessa GoToWebinar -järjestelmän jälleenmyyjänä.

GoToWebinar

GoToWebinar on pilvipohjainen webinaarijärjestelmä, jonka avulla toteutat kiinteällä kuukausimaksulla (alkaen 89 €/kk) rajattomasti webinaareja ilman ohjelmistoasennuksia ja IT-osaston tukea.
GoToWebinar

Pilvipohjainen

GoToWebinar on pilvipohjainen, joten voit hallinnoida ja toteuttaa webinaareja mistä tahansa tavallisella Windows- tai Mac -työasemalla (internet-yhteys tarvitaan). Myös webinaarisi esiintyjät voivat hoitaa osuutensa sieltä, missä ovat esiintymisvuoronsa aikana.

Pilvipohjaisuus takaa nopean käyttöönoton ilman monimutkaisia ohjelmistoasennuksia tai pitkäkestoisia IT-projekteja. Lisäksi käyttökustannukset ovat erittäin edulliset, joten GoToWebinar sopii kaiken kokoisten yritysten, organisaatioiden ja yhdistysten työvälineeksi.

Kiinteä kuukausihinta

GoToWebinar -järjestelmän hinnoittelu on selkeä. Maksat aina käyttössäsi olevaan yleisökapasiteettiin perustuvaa kiinteää kuukausimaksua, joka kattaa kaikkien järjestämiesi webinaarien kustannukset. Mitä useamman webinaarin järjestät kuukaudessa, sitä edullisempia ne ovat. Katso hinnasto

Tilaa isollekin yleisölle

GoToWebinar sopii yhtä hyvin pienten kuin suurtenkin tapahtumien järjestämiseen. Tilaa on enimmillään jopa 2000 yhtäaikaiselle osallistujalle.

Tarjoa yleisöllesi monipuolinen audiovisuaalinen osallistumiskokemus

GoToWebinar -järjestelmällä luot osallistujille voimakkaan läsnäolon tunnun ja hyödynnät joustavasti erilaisia sisältöjä viestiesi välittämisessä. Ruudulta näytettävien esitysten, dokumenttien ja ohjelmistodemojen lisäksi voit välittää osallistujille suoraa videokuvaa videokameran avulla. Äänessä voi yhtä aikaa olla jopa 6 puhujaa, mikä mahdollistaa esimerkiksi paneelikeskustelujen välittämisen suorina webinaarilähetyksinä.

Citrix GoToWebinar osallistujanäkymä ja ohjauspaneeli

Aloita webinaarisi suunnittelu miettimällä osallistujakokemusta. Mikä on viestiesi vaikuttavuuden kannalta tärkeintä sisältöä – ja miten pidät yleisösi mielenkiinnon yllä koko webinaarin ajan?

Monipuoliset vuorovaikutusmahdollisuudet

GoToWebinar tukee luovuuttasi ja antaa monia mahdollisuuksia elävien ja vuorovaikutteisten verkkotapahtumien järjestämiseen.

Voit aktivoida osallistujia esittämällä pikakyselyitä ja käyttämällä ”nosta käsi” -toimintoa esimerkiksi virtuaalisten äänestysten toteuttamiseen. Yleisösi voi esittää koko tilaisuuden ajan tekstimuotoisia kysymyksiä ja voit halutessasi avata myös puheyhteyden osallistujalle, joka haluaa esittää kysymyksensä suullisesti (osallistujalla oltava käytettävissä mikrofoni tässä tapauksessa).

Esiintyjät voivat käyttää erilaisia esitysmateriaaleja, esimerkiksi presentaatioita, kuvia ja piirroksia. Lisäksi webinaareissa voi esitellä esimerkiksi ohjelmistoja tai verkossa toimivia sovelluksia.

Vaivaton videotallennus ja maksuton säilytystila webinaarien on-demand -katselua varten

Voit yhdellä napin painalluksella tallentaa kaikki GoToWebinar -järjestelmällä toteuttamasi webinaarit videolle ja tarjota ne myöhemmin katseltavaksi.

GoToWebinar -järjestelmän hinta sisältää maksuttoman pilvipohjaisen säilytystilan webinaariesi videotallenteille. Järjestä webinaari, paina tallennusnappia ja ohjaa webinaarin jälkeen yleisöä katsomaan tallennettua webinaariasi.

Voit vaihtoehtoisesti ladata videotallenteet itsellesi, muokata niitä tarpeen mukaan ja sijoittaa ne katseltavaksi esimerkiksi YouTubeen ja upottaa videoita myös omalle verkkosivustollesi. Hyödyntämällä tallennusmahdollisuuden tavoitat enemmän yleisöä koulutus-, tiedotus- ja markkinointiwebinaariesi avulla.

Videotallenteet ovat aina sinun omaisuuttasi.

Maksuton 30 päivän kokeilu

Järjestä ensimmäinen webinaarisi maksutta. Ota yhteyttä, järjestän sinulle maksuttoman 30 päivän Citrix GoToWebinar -kokeilulisenssin, jonka avulla voit kokeilla enintään 10 osallistujan webinaarien toteutusta kuukauden ajan.

Kiinnostuitko?

Soita Jari Juslén 050 3566 250 tai lähetä yhteydenottopyyntö tällä sivulla olevalla lomakkeella.

Situation: FUBAR